![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 5 Регистриран: 6-February 23 Потребител No.: 195224 ![]() |
Моля Да се преведат 1 и 2 епизод на 1 сезон на Daredevil:Born Again
|
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Subtitles Guru Група: Глобални Модератори Коментари: 2351 Регистриран: 24-November 10 Потребител No.: 4440 ![]() |
1 потребители са Ви отговорили с Благодаря!
didiks |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Member ![]() ![]() Група: Members Коментари: 22 Регистриран: 24-January 16 Потребител No.: 187540 ![]() |
Въобще не знам за какво съществува тоя сайт (и другите два) щом се стига до там да не се превежда сериал от топ 10 на замунда, гледан от хиляди хора. Покъртителна простотия. Превеждал съм по-непопулярни сериали на Марвел, където мога да разбера липсата на превод, но не искам да приема, че в цяла България се свършиха феновете на Марвел, знаещи английски. Потърси в други сайтове, има качени субтитри с машинен превод, които са на 80% точни и стават горе долу. А на редовните преводачи тук и в другите сайтове - продължавайте да превеждате неща дето 10 човека на кръст ги гледат и игнорирайте топ продукции. Като гледам нещата, които качвате и бройката тегления не знам да се смея ли, да плача ли. Вложен труд за 20-30 човека вместо вложен труд за хиляди. Евала.
Този коментар е бил редактиран от didiks на 18 Mar 2025, 08:53 PM |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22 March 2025 - 11:55 PM |