Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Sliders
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
fai_rodis
Какво би се случило, ако откриете портал към паралелна вселена? Ако можете да се плъзгате между хиляди различни светове, където годината е една и съща и вие сте все същия човек, но всичко останало е различно? Ами ако не можете да откриете пътя към дома?

Джери О'Конъл и Джон Рис-Дейвис участват в един от любимите ми сериали smile.gif
Enjoy

INFO

Download series
Exorcist
Целият първи сезон в комплект с чудесния превод на fai_rodis.Нейна е заслугата този сериал да се появи тук.Остава ми да ви пожелая само, приятно гледане :clap:
Sliders - Season 1
Качен е на Data.
sever
wow, не вярвах, че това сериалче ще го видя някога, гледал съм му серии може би преди 7-8 години още на видео касети, супер яко е!!! Сега като проверих те били 5 сезона малии :-)
fai_rodis
Честно казано след трети сезон просто се губи тръпката. Почти изцяло сменят актьорския състав. Освен това рипове има само на първите три сезона. Оттам нататък са някакви некачествени mpeg творения smile.gif

Ще има и втори сезон със субтитри. Просто не можахме да го открием на торент и става малко бавно smile.gif
rovado
Сериалчето наистина е зарибително
10х на преводачите
clapping.gif
fallinlove
Браво на вас!!! Сериалчето е супер :clap:
kinomanche
Има ли някой желаещ който да нагласи тайминга на четирите сезона защото аз нямам никаво време да си седна на компа... пък да не говорим да правя тайминг.

П.С това са субчетата който пускат по АХН.
kodcaman
ето ти и за 5-те а сега чакам превода за 2 ри и 3 и 4 и 5 сезон :59:
sunly
Дали е възможно да се нагласи тайминга на 4-ти сезон и ако може някой да направи бг субтитри за 5-ти сезон, бих била много благодарна. Сериалчето е супер и много бих желала да разбера как се развива smile.gif
ironcross
Цитат(sunly @ 19 Oct 2013, 09:58 PM) *
Дали е възможно да се нагласи тайминга на 4-ти сезон и ако може някой да направи бг субтитри за 5-ти сезон, бих била много благодарна. Сериалчето е супер и много бих желала да разбера как се развива smile.gif

Преди малко приключих със синхронизацията на avi-релийза Sliders.S04.DVDRip.XviD-TOPAZ и сега ще ги кача. Надявам се, че него имате предвид.
Пети сезон не е преведен, защото няма английски субтитри.
CodyMaBerik
Спасибо за информацию к размышлению.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.