Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Beast Wars: Transformers
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Alex2604

IMDb
Answers.com
tv.com
Big cartoon database
Madman's Official Beast Wars site

Сезон 1
    Епизод 1 - download (Alex 2604)
    Епизод 2 - download (Lucifer)
    Епизод 3 - download (Luci)
    Епизод 4 - download (CyberShot)
    Епизод 5 - download (CyberShot)
    Епизод 6 - download (CyberShot)
    Епизод 7 - download (CyberShot)
    Епизод 8 - download (Rambo)
    Епизод 9 - download (CyberShot)
    Епизод 10 - download (di_miro)
    Епизод 11 - download (CyberShot)
    Епизод 12 - download (paro24)
    Епизод 13 - download (paro24)
    Епизод 14 - download (paro24)
    Епизод 15
    Епизод 16
    Епизод 17
    Епизод 18
    Епизод 19 - download (Rambo)
    Епизод 20
    Епизод 21
    Епизод 22
    Епизод 23
    Епизод 24
    Епизод 25
    Епизод 26
Сезон 2
    Епизод 1 - download (Dolfinator)
    Епизод 2 - download (Dolfinator)
    Епизод 3 - download (Dolfinator)
    Епизод 4 - download (Dolfinator)
    Епизод 5 - download (Dolfinator)
    Епизод 6 - download (Dolfinator)
    Епизод 7 - download (Dolfinator)
    Епизод 8 - download (Dolfinator)
    Епизод 9 - download (Dolfinator)
    Епизод 10 - download (Dolfinator)
    Епизод 11
    Епизод 12
    Епизод 13
Сезон 3
    Епизод 1 - download (Alex 2604)
    Епизод 2
    Епизод 3
    Епизод 4
    Епизод 5
    Епизод 6
    Епизод 7
    Епизод 8
    Епизод 9
    Епизод 10
    Епизод 11
    Епизод 12
    Епизод 13
P.S. Знам, че има тема за анимацийката обаче там коментарите малко се отклоняват и не се връзва да тупна подобен пост там. wink.gif
genchev
Ако ми намериш английски субтитри да знаеш че съм IN. rock.gif
Alex2604
Цитат(genchev @ 4 Apr 2006, 07:54 PM)
Ако ми намериш английски субтитри да знаеш че съм IN.  rock.gif
*

Втора година ги търся. Не ги намирам. smile.gif
Да смятам ли, че си out? smile.gif
PREDICT
obsto 52 li sa epizodite?? I ot kade da gi drypna, stoto mai v datata gi nqma
bloil
виж във фаинд-бг http://www.find-bg.com/catalog/index.php?p...=&letter=&year=
Pecuna
Всичките сезони ги има в Линкоса.
dolfinator
Днес преведох s2ep9 сега ги качвам
Worm
dolfinator благодаря за преводите, намерих субтитри за 4,5,6 серия от сезон 1. Мисля че са на испански или на португалски, но таиминга савпада ще ти спести поне доста работа.
Rambo
И аз мога да помогна, ако искате. rolleyes.gif
JediTrainer
Нали последният епизод е Nemesis(на 2 части) и няма други след него?
Worm
Ами има едно продължение от 2 сезона което се казва Beast Machines Тук малко инфо.В арената ги има епизодите
Brannik
Сериалчето е страшно, жалко само че няма суб... и така се разбира, но иначе е по-приятно.
Milen85
http://www.bwint.net/subtitlesenglish.htm

Субтитри на Английски език.
Дано да помогнат малко.
Ако имам време и аз ще подпогна с превода, тъй като ми почва сесията и незнам.
Pecuna
Разбира се, че ще помогнат. МНого благодаря, Milen85.
Danail
Дали някой ще се заеме с субтитрите които не са направени щото те и без туи са малко
Pecuna
Да наистина. Молбата ми е към dolfinator. Аре моляте преведи и последните 3 епизода от 2 сезон, че само заради тях не мога да си запиша сезона на ДВД, а мястото на харда ми много малко. Благодаря ти предварително.
CyberShot
И аз като фен-ка на сериала, започнах да превеждам, първо по слух. Превдох 4ти и 5ти епизод от първи сезон, които са качени в subs.unacs Качила съм и 6ти епизод, но все още не е получил одобрение (не ми е ясно защо). След трескаво търсене открих най-накрая английски субтитри за всички серии. clapping.gif Dolfinator, предлагам да преведем най-накрая всички епизоди, защото само 1/3та е преведен. Обръщам се към теб, като най-активенwink.gif
Danail
Уипии мн ви благодаря вече наистина ще мога още от първи сезон да почна да гледам уипии :clap: clapping.gif rock.gif
tchefo
А за най-първия сезон от 83-84г имали английски субтитри.
Rambo
Beast Wars - 119 - Call of the Wild

Да са Ви честити! wink.gif
PavlovFC
Здравейте... опитвам се да си намеря субс за всеки епизод, за сега тук има за следните:

(season1) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 19 (27еп се води първия от season2) 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 (от 40еп започва season3) 40

искам да попитам: дали съм изпуснал някой епизод за който има бг субс?
има ли хора които в момента го превеждат или имат цялата колекция ?
и ако мога да помогна с нещо, кажете

smile.gif
sashott
И ас имам молба към "Dolfinator" за последните три епизода на 2-ри сезон,заштото сериалчето е супер и си заслужава превода. drinks.gif
mude
Аз незнам дали се превежда но да почните да превеждате примерно 2 или 3 човека и щеги направите за около два месеце но първо моля да качите суб за 1 сезон от 12 12 до 18 включително и да почните от 2 сезон след 10 епизод
PavlovFC
има субс на англииски просто трябва да се преведат, тайминг не е нужно да се прави а доколкото знам има и програми които директо превеждат ама незнам точно как става
Pecuna
Цитат(PavlovFC @ 5 May 2007, 02:12 PM) *
има субс на англииски просто трябва да се преведат, тайминг не е нужно да се прави а доколкото знам има и програми които директо превеждат ама незнам точно как става

Тези програми са забранени! Защото превеждат буквално! Могат да служат като помощник в превода, но не и директно с тях да се правят субтитрите!

Аз като гледам май ще се наложи сам да си преведа последните епизоди на Сезон 2!

Ето го направо архива с всичките субтитри на Английски:
paro24
Сложил съм субтитри за S01E12.
EvolutioNDevil
Ебе на мен ми трябват също суб за това филмче от къде мога да намеря всичките суб намерих суб тука ама примерно за 1 сезон няма 13,14,15,16,17,18 dry.gif търся вече суб почти 1 месец и намерих само на English дано някой се захване да ги преведе cool.gif
thankyou
<#thank#>
SmokeV1
еи аре плс направете субтитри за останалите епизоди в паржи сезон и вав втори ето линк кам англииските http://www.bwint.net/subtitlesenglish.htm аре хора плс направете ги.Предварително ви благодаря rolleyes.gif rolleyes.gif
thejack
Само за протокола:

Качих s01e20 - Dark Voyage.
UKIO_bg
Хора много ви се моля хайде направете субтритри за тези епизоди за които няма ... Ето тук ги има на английски а това е голямо улеснение http://bwint.net/subtitlesenglish.htm Липсват последните 6 от сезон 1,последните 3 от сезон 2,а от сезон 3 има само първия епизод.Благодаря предварително !

ПС: Видях по нагоре в отговорите че някой е направил пък не са му ги приели и т.н. тай че ако някой ги има нека ми прати направо ПМ .
paro24
Цитат(UKIO_bg @ 28 Oct 2007, 12:20 PM) *
Хора много ви се моля хайде направете субтритри за тези епизоди за които няма ... Ето тук ги има на английски а това е голямо улеснение http://bwint.net/subtitlesenglish.htm Липсват последните 6 от сезон 1,последните 3 от сезон 2,а от сезон 3 има само първия епизод.Благодаря предварително !

ПС: Видях по нагоре в отговорите че някой е направил пък не са му ги приели и т.н. тай че ако някой ги има нека ми прати направо ПМ .

Аз превеждам 23 епизод и почти съм го превел, но нещо не мога да дръпна епизода от датата.
Така че ако някой има възможност да качи епизода примерно в bgshare.com, за да синхронизирам таймкода,
субтитрите ще са готови до един два дена.
UKIO_bg
Цитат(paro24 @ 30 Oct 2007, 09:51 PM) *

Аз превеждам 23 епизод и почти съм го превел, но нещо не мога да дръпна епизода от датата.
Така че ако някой има възможност да качи епизода примерно в bgshare.com, за да синхронизирам таймкода,

Ето тук ги има всичките епизоди и от 3-те сезона и са с много по добре качество от тези в дата-та. http://arenabg.com/details.php?id=6682dc17...c927f7febf91d7d
А за първи сезон аз съм намерил субтитри до 20-ти епизод в тоя сайт а ти превеждаш 23 в момента та въпроса ми е имаш ли субтитри за 21 и 22 ?
paro24
Цитат(UKIO_bg @ 31 Oct 2007, 11:37 AM) *
Цитат(paro24 @ 30 Oct 2007, 09:51 PM) *

Ето тук ги има всичките епизоди и от 3-те сезона и са с много по добре качество от тези в дата-та. http://arenabg.com/details.php?id=6682dc17...c927f7febf91d7d
А за първи сезон аз съм намерил субтитри до 20-ти епизод в тоя сайт а ти превеждаш 23 в момента та въпроса ми е имаш ли субтитри за 21 и 22 ?

Не нямам за 21 и 22, но нарочно съм взел 23, за да не се дублират нещата, защото предният път бях на 90 % на 20 епизод и той беше преведен от някой и тъй като нямам инфо дали се превежда 21 еп. затова прескочих два епизода. Сигурно ще преведа и 24 епизод, пък после ще видя за 21 и 22 ако някой не ги е превел.
UKIO_bg
Аха ясно.Ами добре благодаря, че си се заел.Тези епизоди от Арената ще ти свършат работа нали ?
paro24
Цитат(UKIO_bg @ 31 Oct 2007, 11:02 PM) *
Аха ясно.Ами добре благодаря, че си се заел.Тези епизоди от Арената ще ти свършат работа нали ?

Да. 23 епизод е готов сега ще го пусна за одобрение.
Ironhead
Ами само да питам някой работи ли по последните 3 на сезон 2 и всичките за 3-ти...?
maninc
Знам, че още съм нов във форума, но ми се иска много като гледам не само на мен някой да се захване с превода и да го направи при наличието на анг. суб не би трябвало да е толкова трудно.
Георги Владимиров
Някой работи ли по субтитрите още?
thejack
Започвам превода на S1E24 - Before the Storm.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.