Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Teachers (2006)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
ivajlap
Ново, свежо сериалче. С много хумор и забавни сценки. Teachers (2006)

Ето излезлите досега епизоди:
В Arena.bg
В series@home

Ето и наличните субтитри:
Епизод 1
Епизод 2
Епизод 3
ivajlap
Първия епизод, версия Teachers.S01E01.HDTV.XViD-DeFaCto, от средата до края е с разлика около секунда звук-картина. PROPER версията я има международно, ще направя субтитрите за нея. Дано някой хареса сериала и пусне в BG и нея.

Имам три варианта за име на сериала:
1.Преподаватели
2.Учители
3.Даскали

В смисъла на сериала най-много ми допада Даскали, но бих се радвала и на други мнения.
Aleander
Teachers.S01E01.HDTV.XViD-DeFaCto ще го кача по късно и ще изтрия дефектната версия. smile.gif
ivajlap
Истински се забавлявах с превода smile.gif
Пуснах за одобрение субтитри и за двете версии.
Ако DeFaCto версията се оправи, то субтитрите за PROPER ще паснат и за нея.
the_creator_pz
Пуснах да свалям PROPER-а, като "дойде" ще го кача в varna.hopto.org/tr/

Edit:
Ето го и него
burndead
Много е свежо сериалчето. Паднах от смях на сценката, дето Алис си беше заклещила шала. Браво за превода smile.gif
opa
Браво Ивайла, надявам се, че ще продължиш с превода на сериала. Хареса ми 1ви епизод :clap: smile.gif
arris
да имах и аз такива даскали щеше да е готино laugh1.gif дано да е повече от 5 епизода които в момента са написани че ще излизат и дано да не са по лоши от първия
cerato
A и преводът е готин. smile.gif
phoenix_bg_lp
Продължавай в същия дух ivajlap :fing02:
Сериалчето наистина е доста свежо :punk:
:coool: :28: :rotflmao:
ivajlap
Нощес са излезли английски за 2ри епизод - очертава се забавна преводна вечер! smile.gif
cerato
:cheers:
Jack Bauer
Цитат(ivajlap @ 7 Apr 2006, 09:29 PM)
Нощес са излезли английски за 2ри епизод - очертава се забавна преводна вечер! 
*

Ивайла как са субтитрите да ги чакаме ли днес , утре ?
butamuh
Трети епизод от varna.hopto.org/tr
ivajlap
Ето и за 2ри епизод: http://subsunacs.net/get.php?id=18506
pusho
:innocent: сериалът е много свеж ама какво става с буквите за 3 и 4 серия някой захванал ли се е с тази задача ? Мисля ,че не само аз ще съм благодарен ако се превежда това сериалче RESPECT :yessir:
disaster
някой има ли английските титри, че не ми се търсят...сега имам време и мисля,че ще мога да направя добър превод...
nikiiv
Готово
disaster
еми окей..ще ги пробвам, обаче за да се получи добре ще изчакате 1-2 дни... smile.gif smile.gif
nikiiv
Аз ги гледах - всели серийки се оказаха.
ivajlap
Пуснах 3ти епизод:
http://subsunacs.net/get.php?id=18896
disaster
4ти ще превеждаш ли... unsure.gif ??
ivajlap
Да.
gorosoft
Евала! Скоро не бях се смял толкова :biglol: Сериалчето е "6-ти коридор" и със сигурност ще стане хитово за нула време! От "Приятели" насам не е имало комедийно ТВ шоу от такава класа! Адмирации на преводачите :no1:
dante68
Eто го и 5-ти епизод :punk:
Филма е въха, вече ми е любим!!!!
dante68
Oт Арената тегля с по-голяма скорост, но гледам, че взеха да го качват по-все повече тракери, което е много добре! Благодарности на преводачката и всички очакваме с нетъпение резултатите от труда й smile.gif
ivajlap
4ти е пуснат за одобрение.
arris
Цитат(ivajlap @ 30 Apr 2006, 10:02 AM)
4ти е пуснат за одобрение.
*

http://subsunacs.net/get.php?id=19148
gorosoft
Пусна се слух, че май ще започват да го излъчват по АXN! Дано да излезе верен, филмчето е страхотно clapping.gif
pusho
НЕЩО ЗА 5-ТИ ЕПИЗОД :innocent:
rado1971
Най-новото е английските субтитри който ги разбира да ги сваля и да ги чете:

П.С. Може и да не е най-новото но ..........
arris
утре еп6

09:30 pm NBC Teachers, 01x06

еп5 когато го преведат тогава не давайте зор преводачката превежда и други неща
zlatanovuktc
Единствено и само тук 6-ти епизод на сериала. smile.gif Мен лично много ми харесва за това реших сам да си дръпна 6-ти епизод а не да чакам някой друг да го качи. За това го споделя единствено с вас. wink.gif

enjoy

Teachers.1x06.Prom
Biker Boy
някой ще може ли да го качи някъде другаде че от там въобще даже немога да вляза за да го изтегля.
rado1971
Субтитри за 6 епизод:
ivajlap
Пети е почти готов.
ivajlap
5ти е готов, чака одобрение.
"Даскали", 5ти епизод
Insaneboy
и на този сериал му дръпнаха шалтера

Цитат
Meanwhile over on NBC, which presents tomorrow, the network has pulled the plug on its midseason series "Conviction" and "Teachers."
ivajlap
Insaneboy, днес май само лоши новини носиш. Мисля, че като край на сезона при сериалите всичко е в реда на нещата, т.е. на есен с песен ще има пак. По-интересно е кое ще остане за през лятото.
nikiiv
Тази вечер ще се разбере за новите залгавия.
dante68
Е жалко! Надявам се да го пуснат до есента, филмчето е върха!
ivajlap
Пуснах субтитрите на последния излъчен епизод - 6ти - за одобрение.
gorosoft
:thumbup: Браво, епизодът (както и целият сериял) е страшен и си заслужава biggrin.gif
Biker Boy
ко стана с тоя сериал вече. нови епизоди няма ли? няма ли да има? да не стане кат с joey blink.gif
nikiiv
Да, точно това стана - сериала е спрян
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.