Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Tru Calling ..... Need Bg Subs
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
pcserver
Ако някои се навие да преведе субтитрите за ЯСновидката ТРУ ще съм му много благодарен...сериала е страхотен а от 6 месеца са преведени 3 епизода и то неправилно...ако можех да си ги преведа щях да се захвана веднага...обаче не мога...затфа ако някои се реши ПЛС да ги преведе и да ги качи тук unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
БЛАГОДАРЯ МНОООООГО ПРЕДВАРИТЕЛНО ... biggrin.gif

Ето субтиттрите на АНГЛИИСКИ

Първия и Втория файл са за 1 сезон.....единия е субс TXT а другия SRT
Третия фаил е Втория сезон в TXT формат
StraightEse
Цитат
от 6 месеца са преведени 3 епизода и то неправилно.

Какво имаш предвид с това?
Освен това, доколкото виждам на сайте има 5 епизода.
gitsata
в момента ги правя biggrin.gif след 2-3 дена ще кача няколко
ама съм нова в тези неща и blink.gif малко се бавя
pcserver
Цитат(gitsata @ 1 May 2006, 07:11 PM)
в момента ги правя  biggrin.gif след 2-3 дена ще кача няколко
ама съм  нова в тези неща и  blink.gif  малко се бавя
*

10x много ...... а наистина има качени 5 но на 1-ва и 2-ра серия таиминга не е в ред.....и някои реплики са объркани и не може да се разбере за какво става вапрос...се пак разбирам малко АНГЛ. но не дотолкова че да гледам без суБС....за това Мн 10x на GITSATA ако преведе някои серии...колкото повече толкова по добре :clap: :clap: :clap: biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
gitsata
cool.gif ще ги правя по тези в Арената ,све пак да знаете
ще се опитам да ги качвам под ред
StraightEse
pcserver, кажи поне кои реплики са объркани,
че ми стана интересно и да взема да си взема бележка
да не правя друг път такива грешки.
pcserver
Цитат(StraightEse @ 2 May 2006, 09:55 AM)
pcserver, кажи поне кои реплики са объркани,
че ми стана интересно и да взема да си взема бележка
да не правя друг път такива грешки.
*

Чесно казано мн ти благодаря за СУБтитрите за първите серии дет си качил...мисла че няма объркани реплики но таиминга някаде беше преебан ..обаче тои лесно се оправя.....се пак мн 10я за СУБСовете...ако можеш да преведеш още --> :clap:

Цитат(gitsata @ 2 May 2006, 03:01 AM)
cool.gif ще ги правя по тези в Арената ,све пак да знаете
ще се опитам да ги качвам под ред
*

да точно за Релиизите на Арена са СУбС-овете..мн 10я пак....и нали праиш направо 5-та серия...аз сега ше гледам 4-та ...ако напраиш за 5-та евала smile.gif w00t.gif
Sandy
Супер ще е да се преведат още серии. Тъкмо ми стана интересен сериала и видях, че няма повече субтитри sad.gif Много ще съм благодарня, ако преведете още серии smile.gif))
gitsata
Малко се бавя tongue.gif ,ама нямам никакво време напоследак, ще се опитам по бързо да ги качвам hmm.gif

ето за 1x6 ,а за 1x5 се бяхме разбрали друг да го преведе затова почвам от 6 натаък ,пък за 5 ако за сега никой не го направи понататък ще видим

ето и за 1-8 ,малко редакция има още по него ама става и така. tongue.gif
gitsata
ето суб за 1-7
crosshair
Ако някой може да намери или преведе субтитрите за 2 сезон на филма ще съм му мноо благодарен.
10х предварително.
The-Slugi
Ето ви английски
malko_mishlence
Сега мога да предложа помощта си за превеждането, може да не съм професионалист, но все пак ще се справя с няколко серии ако не с едно сезонче, така или иначе сега имам свободно време, така че няма да е голям проблем. Само ми кажете от къде да си взема английски субтитри и от къде мога да си изтегля сериала, защото от няколко дни опитвам, но е доста трудно да го намеря с хубаво качество.
Благодаря предварително!
RoseRed
За всички фенове на сериала днес пуснахме едно форумче където ще се стараем да има информация за актьорите снимки и да обменяме инфо за сийд без излишен спам форума еТУК
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.