Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Flight 93 (2006)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
Radeff


П О Л Е Т 93

Превод: 100%

Release: Flight.93.2006.DVDRip.XviD-AFO (1CD) 25FPS

Субтитри

Превеждах по слух защото все още няма английски субтитри. Филмът не е никак лош и пресъздава официалната версия за трагедията на 11 септември. Казвам "официалната", защото има и много спорни моменти по информацията за този инцидент. В Интернет може да се прочете много по въпроса. Бих казал, че доста добре е показано как липсва елементарна комуникация между службите в САЩ и как обикновени граждани са принудени да действат в изключителна ситуация. Приятно гледане!
eddie
Ако все още пиеш блага ракия, имаш една от мен. wink.gif
Radeff
Отдавна не бях превеждал smile.gif Занимавам се с други работи напоследък и нямам много време, но винаги е удоволствие, а и филмът не е много натоварен с реплики и стана бързо. Субтитрите още чакат одобрение и не се виждат, но предполагам, че скоро ще ги имате. А за ракията може на ЛС да се разберем. biggrin.gif
slick
Благодаря ти! Очаквах го това филмче... smile.gif
Radeff
Между другото, бих се радвал, ако споделите мнения за филма, или ако съм допуснал неточности, тъй като не съм кой знае какъв специалист по авиация biggrin.gif . На мен, лично, филмът ми направи впечатление и се учудих защо никой не го е превел още. След като го изгледах, се порових доста из нета за подробности около инцидента и открих много интересни неща.
ekuzmina
преводът беше доста добър! БРАВО!!!!!!!!!!!!!! А за филма определено смятам че е измислица! Защото как може след като се разбие боинг да изчезне в гората и след това всичко което успяват да съберат са само 5 кофи отпадъци!!!!!!!?????
А реалната дупка където се е разбил самолетът в действително доста малка. Така че смятам че самолета не се е разбил. Или по-скоро въобще не го е имало и това с целият този полет 93 е измислица на американците.
Radeff
Да, това е конспиративната теория. Има съмнения, че записите от диспечерите и телефонните разговори са майсторски преправени, но какъв смисъл има да се прави цялата тази измама? Аз, лично, не го виждам, освен ако самолетът не е свален от изтребителите, които са излетели. В доклада на комисията, която разследва инцидента известно време по късно, се казва изрично, че тези бойни самолети са били на доста голямо разстояние от този полет и така и не са получили заповед да атакуват. Едно е сигурно - никога няма да разберем какво точно е станало и затова официалната версия ще си остане "достоверна". smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.