Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Joan Of Arcadia 01x06
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
van4et0o
Joan of Arcadia / Джоун (2003 - 2005)

Участват: Джо Мантеня, Мери Стийнбъргън, Амбър Тамблин, Джейсън Ритър, Майкъл Уелч и др.

Жанр: Драма, Фантастика

Резюме: Милиони хора говорят на Господ. Какво ще стане, ако Той отвърне на отговорите им? Живота ще става все по-сложен за Джоун Джерарди,
която вече се занимава с чувствата и семейството си : баща й е шеф на полицията, строгата и майка, по-малкият й брат - зубър и по-големият брат - бивша футболна звезда, която сега е парализирана. Семейството на Джоун никога няма да й повярва, ако им каже, че Бог е започнал да й говори. Има ли Джоун важна цел на Земята, или тези странни разговори са само в главата й?

Сезон 1
Епизод 6 Прогрес - 20%
Епизод 7 Прогрес - 100% ГОТОВ

Започвам да превеждам епизодите, които нямат субтитри... няма да казвам срокове, защото ще превеждам, когато имам време smile.gif ще гледам възможно най-бързо tongue.gif
Субтитри на български до момента:
ЦЪК
iordanka_h.s
Хора много Ви благодаря!!!
Бих Ви помогнала,но съм доста зле с английския за сега и не мога..Радвам се,че ще го довършите,защото от 5-те изгледани епизода мога да кажа,че сериала е супер.(имам си усет за хубавите неща)
Благодаря отново,че ще отделите от времето си,за да направите превода.
Venny
А може ли някой да ми даде линк към субтитрите до 6ти епизод? rolleyes.gif Благодаря. smile.gif
van4et0o
Няма още, след 7-ми епизод ще преведа и 6-ти smile.gif
ncuxo9999
ще е много хубаво ако преведеш целия сезон за тези които не знаят анг. smile.gifsmile.gif
van4et0o
Ще се постарая, но нямам много време тези дни... когато мога smile.gif
ncuxo9999
никои не те задължава ние просто се молим щото не сме толкова напред с анг. когато имаш време ще е много хубаво ако го преведеш smile.gifsmile.gif
Venny
Ще почакам тогава.
Все още се ядосвам, че такъв хубав сериал си няма превод още, а е вече на колко? няколко години?
rolleyes.gif
van4et0o
Епизод 7 е готов ---> http://subsunacs.net/get.php?id=57051
thankyou
<#thank#>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.