Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Angelas Eyes
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
The-Slugi
Цитат
In "Angela's Eyes", Abigail Spencer stars at Angela Henson, a young and fearless FBI agent with the exceptional gift of knowing when someone is lying. It's a skill she's honed for years, ever since she shockingly found out her "typical" American parents were actually spies -- CIA operatives who gave information to the Eastern Block in Europe. In an attempt to right her parents' wrongs, Angela joins the FBI, the same agency that brought her parents down for their illegal activities and imprisoned them for treason. In addition to her demanding job, Angela has to wrestle with the constant attempts at communication by her incarcerated parents, as well as deal with her younger brother, who continues to maintain their parents' innocence despite overwhelming evidence of their guilt. Visit the official site for "Angela's Eyes", airing Sundays at 10/9C on Lifetime.

Поредното лятно сериалче, което няй-вероятно няма да види 2-3 сезона , но все пак ми направи впечатление , което рядко става. Така че ако някой се заеме да превежда епизодите ще бъде хубаво , въпреки че не е проблем без суб-ове но все пак , ако има желаещи ето ви тема да си обсъждате работата.

П.с.
Първи епизод
Първи епизод

Втори епизод
Втори епизод

Трети епизод
MartineZzZ
Лично аз смятам,че точно този сериал ще види доста епизоди/сезони.Има хляб в него и като,че ли е най-обсъждания сериал от почналите през последния месец над 20 нови.
Аз го намирам за интересен и ще го следя.Ако и субтитри се появят - СУПЕР!
Препоръчвам го на всеки които се чуди какво да подхване!
The-Slugi
някой ако даде английски суб-ове няма да е лошо , ако има де
opa
За сега, няма. hmm.gif
The-Slugi
А може ли някой да пеистне некой линк на сайт за английски суб-ове за да може да хвърлям по едно око да проверявам като излезат
Sisq0
www.FOROM.com ...
batkobobi
ето и англиски за 1 ви епизод
opa
Цитат(batkobobi @ 10 Sep 2006, 08:53 PM)
ето и англиски за 1 ви епизод
*

Не са на много голямо ниво, но ще свършат работа.
С един приятел ще се заемем. Краен срок не давам.
batkobobi
отне ми доста време да открия нещо за този сериал и за съжеление това са единствените суб за този сериал
opa
БГ Субтитри за angela's.eyes.s01e01.ws.dsr.xvid-crimson
10х за помощта на disaster. Засега толкова. Ако някой изнамери английски за епизодите след първи да ги прикачва smile.gif
excape
Мерси
batkobobi
ето суб за еоизоди 2 3 4 не са на англиски
booker
10 EПИЗОД
booker
booker
batkobobi
eто за 5 епизод суб не са англиски
opa
Днес останах приятно изненадан от появилите се
английски субтитри. Мисля да започна 2рия еп. като имам повече време. Другите са свободни, ще е хубаво някой друг също да се включи.
booker
Цитат(opa @ 4 Oct 2006, 02:57 PM)
Днес останах приятно изненадан от появилите се
английски субтитри. Мисля да започна 2рия еп. като имам повече време. Другите са свободни, ще е хубаво някой друг също да се включи.
*

opa, извинявам се много, но 1-ви епизод има няколко непреведени реплики, правиш ли го това или не( you wanna help?)? И дай, ако е възможно, някакъв прогрес на 2-ри епизод, ако имаш такъв? Мерси предварително за отговора smile.gif !
opa
Ясно ми е за първия - 2 реплики останаха на англ... Много ми се иска 1х2 да е готов, ама съм на няма и 5% - нещо не ми се превежда а и много преработване по редовете трябва да се прави, с 1вата като свърших станаха с близо 200 реда по-малко от английските. За 3ти епизод се разбрахме с distaster да го преведе и аз после да ги пооправя. Не знам докъде е стигнал. Четвърти е свободен, можеш да го почваш.
booker
Цитат(opa @ 11 Oct 2006, 01:07 PM)
Ясно ми е за първия - 2 реплики останаха на англ... Много ми се иска 1х2 да е готов, ама съм на няма и 5% - нещо не ми се превежда а и много преработване по редовете трябва да се прави, с 1вата като свърших станаха с близо 200 реда по-малко от английските. За 3ти епизод се разбрахме с distaster да го преведе и аз после да ги пооправя. Не знам докъде е стигнал. Четвърти е свободен, можеш да го почваш.
*

Не са две, повече са, аз се опитах да ги преведа и още някои дребни грешки оправих, и ги качвам тука. Лошото е, че няма никакъв интерес към този сериал по нашите тракери - няма сийдъри, а и лийчъри в никой от големите тракери. Просто се чудя, ора, дали да не се насочиш към друг сериал, защото май никой не иска да го гледа.

P.S.- Btw, почнах леко-полека 4 еп., но само по англ. суб., защото не мога още да го дръпна този 4 еп.!
krystal
Много ми хареса сериала, ще съм много благодарна ако има и субтитри :hands:

п.п. не мога да открия 11-ти епизод sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.