Ultimate.Avengers.2.Rise.Of.The.Panther.DVD-Rip.KA-VCD -KingAnon
така се казва версията на която субтитрите който имам съвпадат.
но може и да се забавя. все пак идва училище и ще трябва да ходя по магазини.
Ultimate Avengers: The Movie
Вълната комиксови филми стигна и до суперекипа на "Марвел", които докопаха своя пълнометражен анимационен филм направен от филмата Lion's Gate.
В края на Втората Световна Война великия супергерой Капитан Америка спасява човечеството от ядрена катастрофа, предизвикана от безмилостни извънземни. Унищожавайки мощното оръжие обаче той самия потъва в ледените води на океана и замръзва.
В наши дни извънземните планират нов удар и Ник Фюри, командирът на секретната организация Щ.И.Т. е твърдо решен да им попречи. За целта негов екип открива замръзналия Капитан Америка, съживява го и му възлага командването на странен екип от мощни герои – Железния човек, зад който се крие екцентричния бохем Тони Старк, Хенк "Гиганта", който може да придобива колосални размери, съпругата му, която обратно на него става малка фея, руския спецагент на име Черната Вдовица и самия северен бог на гръмотевиците Тор.


Тима трябва да се сработи, нещо нелеко предвид доста темпераментните образи в него и да се справи с космическите пришълци, които обаче може да не се окажат най-лошото... в кроткия д-р Бана се крие отвратително чудовище с огромна разрушителна сила – ще могат ли Върховните Отмъстители да спрат страховития Хълк?
Филма е много приятно забавление за феновете на супергерои и макар екшъна да започва доста бавно битките накрая са страхотни. Самите герои са нарисувани много добре, особено Железния Човек, чиито костюм е много по-добре направен отколкото в старите серии на "Марвел". Има и типичните за жанра маитапи, най-често по време на самите битки и макар заплахата от извънземните да можеше да бъде разработена и по-добре финалния сблъсък с Хълк компенсира всичко.


Ако си падате по костюмирани симпатяги, готови да спасят света, този филм е за вас.


Има BG субтитри за втория филм "Ultimate Avengers 2: Rise of the Panther" но за този никъде не намерих. До колкото ми е известно и двата филма са излезли на DVD-та на българския пазар-преведени ..но явно субтитрите още не са рипнати.
Успях да намеря субтитри на английски но ми се струва че са някакъв кофти превод от италиански (с перфектен тайминг) ..ще се опитам да намеря по-хубави и ако успея ще ги предоставя ..но по-важното е да се намери преводач доброволец :>