Въпросните iPod- релийзи са по някакъв много странен Полски стандарт.Гледам,че само поляците правят такива рилийзи,че даже и 2-3 тракера си имат вече за такива рилийзи.Явно залагат доста на iPod-ите си,лично аз не бих седнал да гледам филм на iPod.
Качеството на iPod рилийзите съвсем естествено е лошо.Гледа се,но е далеч от истината...
Както казва
creator-а ,двата епизода ги има като съвсем нормални ДВДРип рилийзи,но не се намират навсякъде (то и самия сериал не се намира навсякъде).
Гледам,че сте дали линк към Mininova,но предполагам,че свалянето от там ще е бавно и затова давам още няколко линка. Някой от тях са private-тракери в които можеш да влезеш само ако имаш покана - давам ги за тези които вече имат акунти в тези тракери.
@Scenetorrents.org - целия 1-ви сезон в DVDRip вариант Епизод 10 @Bt-Chat.com(не е нужна регистрация)Епизод 11 @Bt-Chat.com(не е нужна регистрация)@TvTorrents.com - целия сезон-DVDRip@Piratenova.org - целия сезон-DVDRip (не се изисква регистрация)Има ги също така и в BitmeTv.org, и TVJunkies.org,но за тях не мога да дам линк защото първия е down от вчера,а във втория вече нямам акаунт.
В TorrentLeech.org мисля,че също ги имаше.
Не съм проверявал линковете и незнам самите торенти дали, и как се сийдват. Дано съм бил в полза.
Надявам се който има възможност след като свали двата епизода да ги качи някъде по БГ тракерите за да могат от тук натам хората да си ги свалят без проблеми.
П.С.
the_creator_pz,имаш ли все още акаунта в TVJunkies?А покани?
Мен ме изритаха от там и сега си търся покана.Не,че тракера е кой знае какво,но все пак...