Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Hercules: The Legendary Journeys
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Stone

Скоро започнаха да го дават по AXN, а преди няколко години пак го даваха, но не помня по коя телевизия. На мен сериалчето много ми харесва, а и е леко за превеждане. Започнах да превеждам 3 сезон, защото за първите два сезона никъде не намерих английски субтитри.

Сезони

Сезон 2 - varna.hopto

Сезон 3 еп 1-10

Сезон 3 еп 11-22

Сезон 4 еп 1-11 - varna.hopto

Сезон 4 еп 12-23 - varna.hopto

Сезон 5

Сезон 6 - varna.hopto
smurf
Братчето ми, сериала съм го почнал преди известно време.6-ти сезон.Качил съм субовете за първи епизод на шестия сезон,но понеже нямам толкова време да се занимавам и не съм превеждал скоро,то става за 2 часа има няма ма дори и толкова време нямам...Такаче си превеждай колкото си искаш и квото си искаш...По натам ,ако намеря време,може да помагам ...
Stone
Херкулес 03х01

Серията е качена във http://varna.hopto.org/tr/
Stone
Разбирам, че няма интерес към сериала, но предполагам , че като се натрупат повече преводи, интересът ще се засили.
Втората серия от 3 сезон е готова - остава само редакцията. Започнал съм и третата.
LogicSoul
Аз пък се съмнявам, че няма интерес към сериала...
Според мен, би трябвало да има доста голям интерес, но просто няма сериите из б-г пространството, а и без превод...
rolleyes.gif
Stone
Вероятно си прав, затова ще е хубаво ако някой може да го качи в някой от големите бг тракери. Аз засега ще качвам във varna.hopto.org това, което изтегля, но в един момент ще ми се задръсти харда и ще трябва да трия.
А ако се намерят и ентусиасти да помагат с превода...
The-Slugi
Цитат(Stone @ 2 Nov 2006, 03:18 PM)
А ако се намерят и ентусиасти да помагат с превода...
*

Аз съм навит, казвай кое да дърпам и откъде да почвам. Пиши едно ЛС
Stone
Супер, за съжаление за първи и втори сезон не можах да открия английски субтитри и затова започнах от трети. Но пък нали първи го дават по телевизията и качват тврипове в линкос, така че някой може да рипва субтитрите от там, пък аз ще ги нагласям за двд рипа.
Аз досега съм дрънпал до 10 серия от 3 сезон и ще ги превеждам тях. Ти можеш да започнеш от 11 серия. Линк има в първия пост. А като дърпаме повече хора от БГ ще става по-бързо wink.gif

Ето и английски субтитри за 11-22 серия от 3 сезон
The-Slugi
аз сигурно ще има да ги дърпам 2 дена де,ама все пак ще ги дръпна wink.gif Инак английски откъде да дръпна ?
Stone
Английските ги прикачих със закъснение в горния пост rolleyes.gif
Stone
Херкулес 03х02
Stone
Ето и серията Херкулес 03х02 в бг торент.
vaskod
Здравейте, аз дърпам 2 сезон и след това ще го кача във varna.hopto.org
The-Slugi
3x11
Craigy
Благодаря ви за субтитрите!
При първа възможност ще се включа и аз в превода.
Сега съм засвалял 4-ти сезон (доста бавно, но славно smile.gif )
The-Slugi
Цитат(Craigy @ 6 Nov 2006, 09:39 PM)
Благодаря ви за субтитрите!
При първа възможност ще се включа и аз в превода.
Сега съм засвалял 4-ти сезон (доста бавно, но славно smile.gif )
*

Всяка помощ е добре дошла smile.gif За никъде не бързаме. Все пак са 6 сезона. Това му е хубавото да превеждаш непопулярен сериал не пищят "децата" за субтитри и работата ти спори, нали така Stone tongue.gif
Stone
Абсолютно, изпипваш си нещата без някой непрекъснато да те пита кога ще е готово. А пък от друга страна ако повече хора се хванат със сериала със сигурност ще стане популярен.
Craigy, чакаме те wink.gif Ако теглиш 4 сезон, моля те не си ограничавай ъплоуд скоростта, защото и аз го тегля в момента.
vaskod
Втори сезон е качен на http://varna.hopto.org/tr/ smile.gif
Stone
Браво, но аз от чужбина го теглех по-бързо sad.gif
Craigy
Захапах 04х01 - като ги привърша ще ги дам на Stone за редакция.
vaskod
Повече от 60 Кб/с няма да пусна smile.gif
Все пак трябва и да се работи а по големия трафик ми трябва за това smile.gif Но мисля че това е достатъчно за сега

Да почвам ли да дърпам някои друг сезон например 5 или пък 6
The-Slugi
Почвай 4-ти

3х13 - Субтитри
Stone
Херкулес 03х04
Stone
Херкулес 03х05
Lil Scrappy
А първи сезон ще се качва ли някаде
и изобщо ще се правят ли БГ субтитри за него
ако не да почвам да го тегля направо от втори
като бях по малък много им се кефик на Херкулес и Зена
Stone
За първи и втори сезон няма английски субтитри и затова съм почнал от трети, но в Линкос качват тв риповете от AXN с вградени субтитри и някой ако иска може да ги рипва, пак аз ще ги нагласям за двд риповете, защото качеството на тв риповете е ужасно.
Stone
Херкулес 03х06 - субтитри
Bakhus
Здравейте! Аз така на майтап почнах 20 епизод от 3 сезон и след няколко дена ще го кача.
След време може да се включа с още някой епизод, ако имам време и желание.
Stone
Чудесно, има нужда от помощ, защото май The-Slugi се отказа от този сериал. Само пиши какво превеждаш. Не бързаме за никъде, никой не дава зор, почти никой не сваля субтитрите, но е важна идеята wink.gif
The-Slugi
Не съм се отказал 14-ти е на 50%, ама просто нямам време, а малкото време което го имам го отделям за превод на други работи.
Bakhus
Най-накрая сколасах да преведа 20 епизод.
Ще хвана 21 и някъде другата седмица ще гледам да е готов.
MediEvil
Гледам в аренабг излезе двдрип. Някакво развитие?
edinkoder
Щ е хубаво да се качи сериала в някои торент тракер за де се тегли,и да уважим труда на преводачите clapping.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.