Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Survivor / Да Оцелееш - Реалити шоу
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
The-Slugi

Сезон 12 : Панама

Година: 2006
Страна: САЩ
Заснети сезони до момента - 13 (в момента върви той)
Жанр: Приключение / Реалити шоу /

Правилата на Сървайвър са прости : 16 обикновени американеца са оставени в някоя от най-тежките за оцеляване среди. Разделени са на отбори. На всеки 3 дена, участниците трябва да участват в едно състезание за награда; едно състезание за неприкосновеност, при което загубилото племе се събират заедно за да гласуват и да изключат някой от племето. При даден момент (зависи от сезона) двата отбора се сливат.
След сливането,всеки човек участва сам за себе си на състезанията за награди и за имунитет (на племенен съвет човекът с имунитет не може да бъде изключен). Първия човек отпаднал след сливането отпада тотално от играта, (пак спрямо сезона) но следващите 7 след него остават в играта като жури. На последния племенен съвет те гласуват ,за кой да спечели голямата награда. Последният участник печели 1 Милион Долара.

Информация :
IMDB
TV.com

Започвам този сезон, след което живи здрави може и 13-ти.

Връзки към епизодите:

Ето целият сезон качен в академията - http://www.sab.bz/details.php?id=24806
(Огромни благодарности на tato)

Преведени епизоди до момента:

Първи епизод : "Първият заточен"

Втори епизод : "Грохване"

Трети епизод : "Луда борба, Оскъдни вечери"

Четвърти епизод : "Лудост и Глад"

Пети епизод : "За Бога!"

Шести епизод : "Спасение и Предателство"

Седми епизод : "Поглед отблизо"

------------------------------------------------------------------------------------
По принцип и аз съм на мнение, че Сървайвър е най-удачно да се гледа без субтитри, но се хващам да ги правя защото не всеки знае езика wink.gif Предполагам, ще има работи, които няма да мога баш точно да ги преведа, но поне ще може да се гледа от доста повече хора. А не да се чака да го пускат по AXN biggrin.gif
------------------------------------------------------------------------------------

В http:/subs.sab.bz са качени субтитрите! От първи до шести да редактирани допълнително, защото бяха оставени (незанйно защо) доста грешки! Причтно гледане!
The-Slugi
Втори епизод : "Грохване"
vutov
Втори епизод няма сийдъри, така че ако някой може да помогне няма да е зле.
The-Slugi
По принцип аз ги сийдвам, но сега арена-та, половината й работи не бачкат, така че не знам. Търси ги от другаде.
The-Slugi
Пети епизод - "За Бога!"
MartineZzZ
Slugi, мерси. Аз снощи загледах първите 2 епизода с твоите букви и определено ми стана интересно. Гледал съм последно 7ми сезон и бях забравил, че има доста тръпка в съвайвър (за разлика от нашия)
Другата седмица почва новия сезон, ще го превеждаш ли и него или ще изкараш този до края пък тогава?

10х за букветата
Keep it все така! tongue.gif
The-Slugi
Този ще си го превеждам, има още 12 епизода! Живи здрави някога може да подкарам 13-ти защото за мен това е най-добрият до момента (разбира се не се знае какъв ще е 14)! biggrin.gif
Rosko
mnogo mnogo blagodarnosti i malko seed ako moje .....tongue.gif
marini
да 13 беше многоооооооо як
ivsilvestry
Вижте прикачените файловеВижте прикачените файловеВижте прикачените файловемерси
бяха много интересни тия серии, наистина нямат ништо общо с БГ Сървайвара - нито като мисии, нито като начин на снимане на предаването, нито като участници!!! мерси за превода, ще чакам другите clapping.gif
Rosko
a da popitam nqkoi znae li ot kade moga da si drapna drugite sezoni stoto ot arenata nqma seed a tezi ot saita v datata nesto ne se svalqt(???) a i da pitam nqkade imali dadeno koi kak e glasuval za pobeditelq?????
vutov
Здравейте, дали някой може да помогне със свалянето на 13-ти сезон, защото става доста бавно.
http://www.demonoid.com/files/details/573927/7016989/
Досега за две денонощия съм дръпнал само първите 5 серии, та ако някой иска и може нека да се включи.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.