Вижте прикачените файловеВижте прикачените файловеВижте прикачените файловеВижте прикачените файловеВижте прикачените файлове[attachment=1298
:attachment]Zdravete na vsi4ki.Vidqh,4e se raboti vurhu Charmed,bravo,bravo! Ami Xena Warrior Princess? Tozi prosto velik serial sus vsi4kite mu 6 sezona go nqma nikade po bulgarskite tursa4ki ili pone az neznam da go ima.No mojete da go namerite tuk Bitenova .Az li4no sum navita da napravq 4ast ot subtitrite za Xena ,kogato imam vreme,ako nqkoi mi kaje kak da rabotq s programata.DivxLandand Media Subtitler 2.0.1 (vij drugata mi tema).Za6toto v momenta imam malko problem s tazi programa.
Znam 4e sega davat Зина po GTV(ako nqkoi o6te ne znae,subota i nedelq ot 16:00,1 sezon),oba4e ne se znae dokoga,dali sa kupili vsi4kite sezoni v koeto dulboko se sumnqvam.Ako znaeh kak da go ka4a v nqkoq ot bulgarskite tursa4ki (i dali vuob6te tova e vuzmojno),6tqh oba4e neznam,zatova zasega 6te trqbva koqto iska da si go iztegli ot Bitenova.A za subtitri,neznam kak da gi ka4a vuv saita i taka natatuka,o6te sum nova v tezi ne6ta......tui 4e ako nqkoi mi pomogne po tezi vuprosi,6te moga da se zaema s prevejdaneto na Зина,4ak do 6 sezon.E bavno stava i otnema mnogo vreme,no kakvo a se pravi.Ako nqkoi ima ve4e subtitri za seriala,molq da kaje! Eto vi nqkoi gotini snimki ot vseki sezon po ne6to...
Субтитрите до момента: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0