Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Xena Warrior Princess - Зина Принцесата Воин
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
XENA GK
Вижте прикачените файловеВижте прикачените файловеВижте прикачените файловеВижте прикачените файловеВижте прикачените файлове[attachment=1298
:attachment]Zdravete na vsi4ki.Vidqh,4e se raboti vurhu Charmed,bravo,bravo! Ami Xena Warrior Princess? Tozi prosto velik serial sus vsi4kite mu 6 sezona go nqma nikade po bulgarskite tursa4ki ili pone az neznam da go ima.No mojete da go namerite tuk Bitenova .Az li4no sum navita da napravq 4ast ot subtitrite za Xena ,kogato imam vreme,ako nqkoi mi kaje kak da rabotq s programata.DivxLandand Media Subtitler 2.0.1 (vij drugata mi tema).Za6toto v momenta imam malko problem s tazi programa.
Znam 4e sega davat Зина po GTV(ako nqkoi o6te ne znae,subota i nedelq ot 16:00,1 sezon),oba4e ne se znae dokoga,dali sa kupili vsi4kite sezoni v koeto dulboko se sumnqvam.Ako znaeh kak da go ka4a v nqkoq ot bulgarskite tursa4ki (i dali vuob6te tova e vuzmojno),6tqh oba4e neznam,zatova zasega 6te trqbva koqto iska da si go iztegli ot Bitenova.A za subtitri,neznam kak da gi ka4a vuv saita i taka natatuka,o6te sum nova v tezi ne6ta......tui 4e ako nqkoi mi pomogne po tezi vuprosi,6te moga da se zaema s prevejdaneto na Зина,4ak do 6 sezon.E bavno stava i otnema mnogo vreme,no kakvo a se pravi.Ako nqkoi ima ve4e subtitri za seriala,molq da kaje! Eto vi nqkoi gotini snimki ot vseki sezon po ne6to...

Субтитрите до момента: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0
Andromeda
Успех!!!! И ще стискаме палци!!!! :clap:
E-Tle
Успех и от мен ! Спомням си преди колко години го гледах по Канал 1 заедно с Херкулес ! Бяха много добри ! smile.gif
Andromeda
След дълго ровене в интернет успях да открия саундтраковете към всички сезони на Xena. Винаги съм подозирал, че музиката към сериите е с български произход и мотиви. Когато пуснах основната песен към сериала и се заслушах не можах да повярвам на това, което чух - чист български словоред.
Ето и текста, който намерих, написан на "маймуница" в един сайт:

Жената язди самотна
Нейното минало срази я
Срещу войските от тъмен свят
Воюва за добро тя

Рогови звънове идват
Напрайте път на воина!
Тъпани бият във ритъм
Принцесата е пак тука!

Когато чуеш родната си реч, усещаш едно приятно и топло чувство - от толкова много народи и култури са избрали точно Българският фолклор. smile.gif

P.S. Честита Нова Година на всички! (другото го пропускам, че май не е много за честитене...).
XENA GK
Ама разбира се,че това си е нашата музика там! Аз също имам целия саундтрак,но текста на главната песен го нямах и все неможех да разбера ,какво точно се пее,защото точно в главната песен "The Main Title",почти не се разбира.Докато в другите 3,горе-долу,да.Особенно в песента "Гледе ма Гледе"!Все пак Зина си е била българка и половина,но Американците пак са объркали нещата.Не ги е срам! :lol_2: Не че е много смешно,или въобще е смешно,но аз да кажа...
Andromeda благодаря ти страшно много,че хвърли светлина върху главната песен!

А ето и въпросните 3 песни.
redbaby
Субтитрите са перфектни.
XENA GK,благодаря за това,че се нагърбваш с превода.
Съвсем скоро и другите ще им се насладят cool.gif
White7ider
Евалата за труда!Надявам се скоро да излязат и останалата част от субтитрите!Колкото до филмчето то наистина си заслужава,въпреки че има някои доста тъпи серии.Сега например гледам 6 сезон и съм доста разочарован,според мен кулминацията и развръзката на сериала е в епизодите от 5 сезон,оттам нататък всичко е изтъркано dry.gif!А и върховният тъпизъм-може ли така тъпо да убият Зина бе mad.gif!?!?!?!?!?!?!?Както и да е ето ви тука 1 постерче на тракийската принцеса (според мен е най-доброто) biggrin.gif !Второто е от Battlestar Galactica,кадето Л. Л. участва,но за жалост и там героинята и умира!
XENA GK
Благодаря на всички rolleyes.gif ! Трябва за съжаление да съобщя, че втората част на субтитрите ще се забави доста, тъй като ми се струпаха хиляди ангажименти и чудесии и вече съвсем не ми остава време да се обърна...но, но, но ще се постарая хора обещавам ! Субтитри ще има, но просто ще се забавя. Всички субтитри ще бъдат подред, такаче няма страшно. Дано да не ми се сърдите и да проявите търпение, аз самата нямам такова да седна да си свърша работата, просто много искам всичко да е колкото се може по-скоро направено за да не чакате, и добере изпипано, до колкото е възможно. Няма да си оставям ръцете от бързане, я smile.gif ! Мерси за снимките на Луси, аз ги имам да, как иначе... biggrin.gif ! Следя й кариерата от близо, както и музикалната. Предстояд й 3 концерта в Ню Йорк ! А колкото до края на Зина, е нямам думи просто за последната серия ! Нелепо е, но тя се жертва зареди душите които е обрекла....сложно, много може да се спори !!! Но, според Луси Лоулес има 50/50 шанс да се създаде кино вариант на Зина с продължение, където тя е ще бъде съживена от Египет, представете си !!! И отново Луси ще бъде в ролята на Зина, а пък Рене О'Конър в ролята на Габриел. Феновете не признават други актриси за ролите, аз също ! Е не са първа младост вече, но на кой му пука, изглеждат страхотно ! Който иска да посети: Xena Lucy Lawless Renee O'Connor News & Multimedia ausxip
А колкото до къде ги има всички сезони на Зина, защото виждам, че не във всички сайтове са 6-те сезона, в някой например липсва 5 сезон huh.gif dry.gif ! Има ги в: bitenova , но те промениха линка и сега са малко разбъркани, но всичките са там поне.

До скоро на всички и стискайте палци да имам колто се може повече време за субтитрите ! Дано, дано и аз много искам да ги направя wink.gif !
DeadBeast
Здравейте,
XENA GK все още ли превеждаш или нямаш време, четох че си почнала да превеждаш на 3-ти сезон от 7 серия нататък, а точно от там ми трябват няколко епизода, на които дори английски субтитри не намирам..
Епизодите който ми трябват са 8,9,10 и 12 ще се радвам ако не български поне линк кум английски буквички да ми дадете.
Предварително благодаря!
rolleyes.gif
ilievvli
Тука има на английски и други езици:

titulkykserialum.net
podnapisi.net

за инфо за субтитри на други езици тази тема

Дано намериш каквото търсиш!
Planet_Rocker@or*Die
ето и тук има 39 страници със суб за този сериал
http://www.all4divx.com/subtitles/XENA/any/any/1
DeadBeast
благодаря ви за помоща
D&B
И аз търсех междо другото мерси smile.gif smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.