Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблем с Субтитри...
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
ivsnara
Здр нз дали за тук точно е въпросат ми но няма друг хубав форум кадето да ми помогнат.Вапроса ми е следния понеже си пуснах кабел от компютъра до Тв.Има картина има звук и като пусна някои филм няма субтитри.Имали нещо което трябвало да се направи за да мойе да ги има.Моля помогнете...
Babilon
Пробвай с друг плеър wink.gif
ivajlap
Търси в плейъра настройка за показване на субтитрите в overlay прозореца (това е ТВ изхода за него). Има значение обаче тип видеокарта, драйвери и настройка на плейъра. Най-добри резултати на ТВ съм имала с CrystalPlayer.
Babilon
Цитат(ivajlap @ 11 Jan 2007, 06:50 PM)
Търси в плейъра настройка за показване на субтитрите в overlay прозореца (това е ТВ изхода за него). Има значение обаче тип видеокарта, драйвери и настройка на плейъра. Най-добри резултати на ТВ съм имала с CrystalPlayer.
*

True! Точно този плеър имах предвид smile.gif
spedey
Цитат(ivajlap @ 11 Jan 2007, 05:50 PM)
*

И аз преди с него гледах!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.