Rehsals
10 Feb 2007, 01:41 PM
Здравейте никъде няма български субтитри на сериала Ally McBeal, то май и по БГ тракерите го няма, ще го кача скоро в
ZAMUNDA.NET, а молбат ми, който може да се хване да преведе каквото може... :-) ето и малко инфо:
## Режисьор : David E. Kelley## Жанр : Комедия, Драма, Романтика## В ролите : Calista Flockhart, Greg Germann, Jane Krakowski, Peter MacNicol, Courtney Thorne-Smith, Vonda Shepard, Portia de Rossi## IMDB : Линк към IMDB!## Държава : САЩ## Година : : 1997-2002## Времетраене : 45мин.## Резюме : В сериала "Али Макбийл" се показва живота в една много необикновенна адвокатска кантора.Али Макбийл е адвокатка,която живее в свой собствен свят.Тя и колегите й защитават също необикновенни хора със странни проблеми.Линк към английски субтитри за първи сезонЛинк към английски субтитри за втори сезонЛинк към английски субтитри за трети сезонЛинк към английски субтитри за четвърти сезонЛинк към английски субтитри за пети сезонСезон 1Сезон 2Ако някой се интересува и иска лично да ме пита нещо може да ми пише на rehsals@abv.bg, благодаря предварително!
Xpucu
11 Feb 2007, 02:24 AM
Добре, аз го започвам от еп. 1 , сезон 1
Който ще превежда друг, да ми се обади
Life is a bitch
11 Feb 2007, 03:35 AM
Страхотна идея видях ,че си качил първи сезон и много се зарадвах.Сега ще очаквам и другите сезони с не търпение
Субтитри мога да превеждам,но не ми се иска защото никога не съм го правила преди.Ако никой друг не се заеме с превода ще опитам
Rehsals
11 Feb 2007, 11:29 AM
Цитат(Life is a bitch @ 11 Feb 2007, 03:35 AM)
Страхотна идея видях ,че си качил първи сезон и много се зарадвах.Сега ще очаквам и другите сезони с не търпение
Субтитри мога да превеждам,но не ми се иска защото никога не съм го правила преди.Ако никой друг не се заеме с превода ще опитам
Ако наистина можеш защо не, те си имат тайминг само трябва да ги преведеш - не че това е лесно, но все пак тайминга губи много време
Rehsals
11 Feb 2007, 03:22 PM
Цитат(Xpucu @ 11 Feb 2007, 03:04 PM)
Епизод 1
А защо като пиша Ally Mcbeal в търсачката нищо не ми излиза...
Xpucu
11 Feb 2007, 03:29 PM
Още не са одобрени, споко
Ще ги има, качила съм ги
Edit:
Вече ги има
Dark Angel
11 Feb 2007, 07:09 PM
Супер инициатива, сериалчето е готино и е добре да има буквички за него.
Пожелавам, успех в начинанието.
Xpucu
21 Feb 2007, 12:43 PM
Трети епизод
Държа да отбележа, че е малко кофти, но бях в сесия, замотках се и бързах да го преведа
Поздрави!
saso
21 Feb 2007, 03:03 PM
Хриси, много ти благодаря за превода! Сериалът е страхотен и е един от любимите ми.
12_F3n
21 Feb 2007, 08:05 PM
Хораааа много ми се превежда ама сега нямам никакво време
тряя да правя Курсова работа проекти и мн др неща и нямам никакво време
и много ме е яд щото съм го гледал сериала по ТВто и знам какво точно да напиша и в какъв стил
pcserver
4 Jun 2007, 10:30 PM
Най-накрая някой се захвана с превода...
МННННННННННННН БЛАГОДАРЯ !!!!
Давай все така и превеждай колкото можеш повече...пак мн благодаря !!! Сериала е супер !!!
magnoliika
31 Jul 2007, 11:15 AM
хей, здравейте на всички...
бих искала да помогна с превода... смятам да започна от 4 епизод на 1 сезон ..
надявам се че няма да дублирам някой
надявам се да съм от помощ .. този сериал ми е мн любим
poli
24 Dec 2007, 11:16 AM
Какво стана с превода? До къде сте стигнали
mladman
24 Feb 2008, 01:11 PM
Хора не спирайте защото това което правите е страхотно. Така, че с пълна пара напред.
UnHaPPy pRiNCEsS
6 Mar 2008, 10:03 AM
някой знае ли дали има български субтитри за трети сезон?
Vincent_Hana
20 Apr 2008, 01:48 PM
Има още една тема на сериала, която е Али Мъкбийл сезон 1. Започнали сме по малко превод на 2-ри сезон в нея. Моля всички фенове, които имат желание да видят буквички на сериала, да се включат активно. Аз също не съм преводач, но пък съм му фен и с едно компютърно речниче, с надписи на английски и съответната серия се напредва значително. Та ако всеки хване по една-две серийки за превод, то 2-ри сезон ще го излапаме за нула време. Пък бил и превода на 1 серия 3 седмици. Аз лично през седмицата нямам време, но през почивните дни сядам и превеждам до колкото мога.
П.П. Вече, ако незнаете има рипнати бг субтитри за целия първи сезон, които пасват за филма в Замунда. Хайде лека-полека да завършим и втори. Пишете коя серия се заемате да превеждате, за да не стават дублирания. Има превод например за първите 4 епизода от 4-ти сезон. Но дайте да караме подред. Давайте малко по живо и с инициатива, за да му се радваме и наслаждаваме след това!
pugito
24 May 2008, 08:33 PM
ok, az zapo4vam da prevejdam
ally mcbeal s02e04
tiki
3 Jun 2008, 02:48 PM
Цитат(pugito @ 24 May 2008, 09:33 PM)
ok, az zapo4vam da prevejdam
ally mcbeal s02e04
Късно виждам поста ти. Прехвърли се в тази тема:
http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopi...=15#entry144904И
Vincent_Hana е започнал
02х04. Ако искаш се свържи с него, за да не се дублирате.
Желаещите да пишат поети от тях преводи в другата тема.
Тук:http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopi...=15#entry144904П.П. Нямам понятие кога съм натиснал бутон "Благодаря", но фактът си е факт.
Qsmina
5 Jul 2012, 11:49 PM
Здравейте, виждам че коментарите са доста старички, но аз все пак ще попитам. Има ли превод на сериите от сезон 3 епизод 14 нататък?