Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Alone In The Dark (2005)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
modem

Версията която имам е някакъв ДВД Скрийнър на 1 диск. Мисля, че е Alone.In.The.Dark.DVDSCR.XViD-HLS, но не съм сигурен, тъй като я имам само с името.

Info GSpot:

Codec: Xvid
Audio codec: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3
Aspect Ratio: 640x272
Language: English
Subtitle: Bulgarian
Runtime: 01:38:10 (141,215 fr)
Framerate: 23.976 FPS
Format: MicroDVD
Number of CDs: 1
Size: 696 MB (or 713,616 KB or 730,742,784 bytes)

Субтитри: http://subsunacs.net/get.php?id=6784
SunShine
Браво smile.gif
eddie
И аз много благодаря за буквичките, надвечер ще гледам филма да видя 'що не го харесват в imdb-тo smile.gif
didodido
И от мен благодаря!
gorosoft
Цитат(eddie @ 9 Mar 2005, 12:15 PM)
... надвечер ще гледам филма да видя 'що не го харесват в imdb-тo smile.gif
*

На тяхната оценка нямам доверие, а и оценянето на филми е абстрактно и зависи от субективни фактори, така че за подобно нещо е меродавано само собственото ти мнение.
galeff
Мерси за превода.

П.П. Колкото до филма, наистина е тъп.
elishafan
Мерси много за субтитрите, но честно да си кажа филмът въобще не ме очарова, но както и да е това си е мое мнение hmm.gif

ПП: Поздрав за всички хора от форума с Youssou n' Dour - 7 Seconds tongue.gif
bigbo
Мда, много добри субтитри, но за съжаление много постничък филм, което не може да се компенсира нито с играта на Крисчън Слейтър, нито с визията на Тара Рийд, нито с чудесния саундтрак mad.gif (е може би поне малко hmm.gif).
modem
Абе имам чувството, че и 200 милиона долара бюджет да дадат на Уве Бол, той пак ще осере филма. Отидете на този адрес да погледнете какво е казал първия човек от когото Уве е искал да напише сценарий. Аз лично паднах от смях като прочетох този материал. Нищо чудно, че този човек не може да прави филми. Макар и аз лично да не съм съгласен с оценката 2, която е в ИМДБ, филма е поне за 3-4. Има доста по-лоши филми от този и си мисля, че повечето са гласували с 1, само заради името на режисьора.

П.С. Доколкото разбрах, Уве е приключил снимките на "Bloodrayne" и доста добри актьори участват в този филм, като Бен Кингсли, Майкъл Мадсън, Джералдин Чаплин, Кристана Локен и Мишел Родригез. Чудя се как ли ги е навил да участват и дали се е получил филма.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.