Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Fur - An Imaginary Portrait Of Diane Arbus (2006)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
5rov
Здравейте на всички,

Благодаря за труда на хората в този сайт. Не веднъж съм прибягвал до поместеното тук.

Скоро попаднах на последния филм на Никол Кидман и останах очарован общо от филма, режисурата и актьорската игра. Препоръчвам и другия известен филм на Стивън Шайнберг - "Секретарката".

Почитател съм на тази актриса, макар и да съм на на малко повече години. За мене (така се пише, мене, мен е кратката форма - това по повод на писаното в една друга тема), в този филм тя е брилянтна. Трябваше да и дадат Оскар за тази роля!

Имах малко свободно време и направих първите си субтитри с голямо удоволствие при това. Реших да се регистрирам и да ги споделя с хората, защото филма наистина си заслужава. Е, не е от най- трудните за субтитри, напротив, но въпреки това, може да имате някои забележки, за което ще съм благодарен.

Преводът е въз основа на английските и не бях наясно дали да оставя междуметията и пр. които са от полза за нечуващи. Не намерих мнение във форума по този въпрос и реших да ги оставя. Ако това дразни някого, да прощава. Постарах се да преведа и немногото италиански текст, с помощта на електронен превод и той е най-вече смислов. Добавен е и превод на текст по плакати листове и др., с отношение към сюжета.

Сега, относно заглавието на български... Знам, че това заглавията са една щекотлива тема. В български сайтове филмът все още не е много застъпен. Мернах го май само на едно място със заглавие "Кожа", което не ми харесва и съм сложил мое заглавие.

Поздрави

http://subsunacs.net/get.php?id=34448
mrfeelgood
Та те са качени още от вчера, под името: "Fur - An Imaginary Portrait Of Diane Arbus". Филмът наистина е супер. Препоръчвам го. Благодарности! cool.gif
uporit
На пръв прочит за много добри. Трябваха ми точно 10 минути за да премахна дългите редове.
Отлична работа. Няма какво друго да ти кажа.
thankyou
<#thank#>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.