Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: American Pie Presents: Beta House (2007)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
Brain

## Режисьор : Андрю Уолър

## В ролите : Кристофър МакДоналд, Юджийн Леви, Джон Уайт, Джулия Шнайдер, Джонатан Келц, Сара Пауър

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава : САЩ

## Година : 2007

## Времетраене : 89 минути

## Резюме : Ерик, Райън и Кууз отиват в колеж, и постъпват в братството Beta House, чийто предводител е не кой да е, а легендарният Дуайт Стифлър. Когато братството на "зубърите" заплашва да спре разврата и покварата, настъпва хаос и Beta House трябва да защитят правото си на забава...

Субтитри
thankyou
<#thank#>
tiki
Brain, добре си се справил clapping.gif Благодаря и успех занапред!

ineedsubs, прекалил си малко с творчеството при превода. Вероятно си опитал да създадеш по-забавна атмосфера на филма, но изразите са малко крайни за моя вкус. Придържай се повече към точност на превеждането. Успех и на теб и не се обиждай на негативните оценки.
ineedsubs
Мерси, все пак tiki! Мисля повече да не се пробвам да превеждам субтитри!
tiki
Цитат(ineedsubs @ 8 Dec 2007, 05:55 PM) *
Мерси, все пак tiki! Мисля повече да не се пробвам да превеждам субтитри!

Първите преводи винаги са най-трудни. И моят не беше особено добър, но имах късмета да преведа по-малко гледан филм. Постепенно от отзивите научаваш какво смятат другите за грешно. Приемаш положителното и си създаваш собствена представа за качеството на преводите. Тогава можеш да отстояваш и собствени принципи и правила.
Преводът ти е малко свободен в началото, но нататък проличава, че не е от непознаване на езика. Според мен основното правило е, да се придържаме към точност на превежданото. Творчеството е полезно само в определени изрази, които не звучат добре на български.
Други критики към теб нямам. Не позволявай на няколко афектирани потребители да ти насаждат какво можеш и какво не. Не е редно да бодеш очи цяла нощ и после да те изравнят със земята за желанието да помогнеш. Убеден съм, че при следващ превод ще се представиш много по-добре. В един момент ще започне да ти харесва критиката. Особено ако можеш да я обориш wink.gif Край на критиките и съветите. Честит Студентски Празник на всички! Празнувайте, не се ядосвайте biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.