Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Dirt
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
georgem
Моля някой админ да одобри субтиттрите които направих за сериалът Дирт сезон 2 трета серия ! Много хора чакат да ги изтеглят, знам че имат правописни грешки, но аз съм единственият който се нагърби да го преведе ! И сега ги одобрете че вече хората се изнервят !
Благодаря предварително smile.gif
thankyou
<#thank#>
rozalinda
Моля те, преведи и 5-та серия? wub.gif
jory_dv
аиде бе хора ко стана с тоя сериал нема ли да правите субтитри вие маи съвсем го забравихте
lost1fan
Цитат(georgem @ 27 Apr 2008, 10:49 AM) *
Моля някой админ да одобри субтиттрите които направих за сериалът Дирт сезон 2 трета серия ! Много хора чакат да ги изтеглят, знам че имат правописни грешки, но аз съм единственият който се нагърби да го преведе ! И сега ги одобрете че вече хората се изнервят !
Благодаря предварително smile.gif

Субтитрите ти не струват, мен, и е Дърт, а не Дирт, освен това angry.gif има тема за субтитри на Дърт. dry.gif
Destiny_f
Цитат(lost1fan @ 22 May 2008, 07:35 PM) *
Субтитрите ти не струват, мен, и е Дърт, а не Дирт, освен това angry.gif има тема за субтитри на Дърт. dry.gif

И на мен не ми харесват, затова правя други smile.gif Предполагам днес ще са готови... ако не - най-късно утре wink.gif Обещавам по-добър превод cool.gif
Destiny_f
Субтитрите са готови. Пуснах ги и остава само да ги одобрят. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.