Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Bernard And Doris (2007)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
insomnias



Bernard and Doris / Бърнард и Дорис

Инфо: IMDB
Сценарий: Хю Костело
Режисьор: Боб Балабан
В ролите: Сюзън Сарандън, Ралф Файнс
Жанр: Комедия, Драма
Времетраене: 103 минути
Държава: САЩ / Англия
Коментар на зрител: По-интересен, отколкото очаквах...

Историята разказва за необичайната връзка между "най-богатото момиче на света" Дорис Дюк и нейния хомосексуален иконом. Но, както казва създателят на тази увлекателна история: "Някои неща са истина, други - не".

Филмът е сниман в продължение на седмица на историческо място в Лонг Айлънд, където нищо не е трябвало да бъде пипано и размествано. Маурицио Рубенщайн, операторът на филма, споменава: "Една от сцените се снимаше в стая с четири огледални стени, направени по специална поръчка. Слънцето осветяваше стаята. Не можеше да се добавя друга светлина, използвах и направлявах слънчевите лъчи, доколкото това бе възможно. Изображението беше детайлно и черните цветове излеждаха наистина добре, та в крайна сметка всичко влезе във филма така, както си беше".

Смело мога да кажа, че филмът е заснет перфектно, и никой не би предположил за наложените ограничения. Професионализъм и в сценария, и в актьорската игра и в заснемането. Ще се радвам и на вас да ви хареса smile.gif

СУБТИТРИ: 100%
uporit
Мислех като свърша историческия филм за Рембранд, да почна този. Успех, велик филм, изгледах го с руските субтитри,
просто е перфектен, няма една слаба сцена, а Сюзан Сарандън прави филма на живота си. Какво да кажа за Ралф Файнс роден е за тази роля, изящни диалози, удоволствие за преводача. Ще го изгледам с удоволствие пак, с твоите субтитри.
thankyou
<#thank#>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.