Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Life After People (2008)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
uporit
А този докумнетален филм ме грабна с оригиналната си теория, какъв ще е живота на земята,
ако човечеството си отиде.
Какво би се случило с планетата Земя, ако човешката раса изведнъж изчезне завинаги? Биха ли процъфтели екостистемите? Какви останки от нашия индустриален свят биха оцеляли? Какво би се разпаднало най-бързо?
От руините на древните цивилизации до наши дни, историята ни дава следи към отговорите на тези въпроси
чрез визуално зашеметяващият и провокиращ мисълта филм "Животът след хората".

линк към инфото: http://www.imdb.com/title/tt1173907/ оценка 7.3
thankyou
<#thank#>
insomnias
Да, изгледах го и на мен ми допадна, макар и да не си падам по документалистиката. Напълно си заслужава да стане по-достъпен за повече зрители. Благодаря, uporit!
uporit
Цитат(insomnias @ 29 May 2008, 11:32 PM) *
Да, изгледах го и на мен ми допадна, макар и да не си падам по документалистиката. Напълно си заслужава да стане по-достъпен за повече зрители. Благодаря, uporit!

И аз не си падам по документални филми, но този наистина ме "хвана". Досега не съм превеждал такъв филм,
вчера си играх 5 часа да оправя тайминга на субтитрите към релийза на арената, сега свалям филма от друг
торенттрейкър, за да видя дали ще съвпадне със субтитрите, които ще превеждам.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.