The Dog Problem / Кучешкият проблем (2006)
Инфо: IMDB
Режисьор и сценарист: Скот Каан
Участват: Джовани Рибиси, Лин Колинз, Скот Каан, Мена Сувари, Кевин Коригън, Сара Шахи, Дон Чийдъл, Кучето Джими

Година: 2006
Жанр: Комедия
Времетраене: 88 минути
Държава: САЩ
Надслов на филма: "Ако кучето на човека е най-добрият му приятел, то кучето има проблем" - Едуард Аби
След едногодишен курс на психоанализа, главният герой Соло (Рибиси), писател-неудачник, е морално и психически сломен и се намира на ръба на нервен срив. На последния сеанс от психотерапията, лекарят (Чийдъл), чиито услуги той повече не може да ползва, дава съвет на Соло да си вземе домашен любимец, което да му помогне отново да се съвземе и да си стъпи на краката. Соло се вслушва в препоръката на лекаря и се сдобива с куче, а заедно с него и с допълнителни проблеми. Напълно отчаян и в невъзможност да реши самостоятелно проблема с питомеца си, Соло се обръща за помощ към най-добрия си приятел Каспър (Каан), фотограф и любител на жените, който на свой ред запознава Соло с Джулс (Сувари), богато момиче, събиращо кучета. Джулс веднага се съгласява да вземе кучето на Соло, но той внезапно осъзнава колко силно е привързан към четириногия си приятел и не иска да дава кучето. Веднъж по време на разходка на площадка за кучета, Соло се запознава със симпатичната и привлекателна девойка Лола (Колинс). Неочакваната среща отвежда Лола, Соло и кучето във ветеринарна клиника, където Соло разбира колко е изтощен. Между героите се завързват близки отношения, които започват стремително да се развиват, особено след като веднъж през нощта Соло и Каспър научават, че Лола работи като стриптизьорка. И без това обърканата ситуация се усложнява още повече от това, че животът на Соло се оказва застрашен от машинациите на лихваря (Коригън) и Джулс, която е обсебена от идеята да получи преданото куче на Соло. Като капак на всичко неочаквано кучето изчезва.
СУБТИТРИ - Изтегли
Не вярвах, че някой може да се мотае толкова време с един превод на някакви си субтитри! А сега още по-малко мога да повярвам, че този някой се оказах аз

Не знам от кой филм, дето гледах наскоро, беше тази случка:
Треньорът казва на момченце, което е направо отчаяно от загубата на отбора си:
- Не се притеснявай. Ние не сме виновни. Господ е виновен.
Детето го изглежда с недоумение и тих ужас в очите, а треньорът пояснява:
- Когато печелим мач, благодарим на Бог, нали? Е, защо да не обвиним него, когато губим?
Та и аз така - само че замествам Бог с Късмет

Готова съм и с тайминга, остана утре да го гледам и да видя дали някъде не съм изпуснала тире за пряка реч и грешки,които трудно се хващат /тази кака днес я хванах/ "Кака така?", обаче му се видя края

Готови са, качвам ги на сайта, утре ще сложа и линка към тях. Благодаря на Planet_Rocker@or*Die за това, че е качил филма и в замунда. Надявам се да ви хареса толкова много, колкото и на мен! Приятно гледане!