Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: B.T.K. (2008)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
uporit
Това е релийза който ще превеждам B.T.K.R5.XViD.Slayer

Толкова много материал изчетох за BTK/това е абвиетура идваща от Bind Torture Kill (Вържи Измъчвай Убий)/, че мога да напиша книга за този изрод. Зад това съкращение се крие един от най-гадните серийни убийци в САЩ Денис Райдър.
Филма е правен по неговия живот. Денис Райдър, бивш лидер на скаутите, църковен проповедник,охранител и водач на кучета от Уичита, щата Канзас, заявява, че към убийствата са го подбудили сексуалните му фантазии и демоните. Получава 10 доживотни присъди за серия убийства, извършени между 1974 и 1991 год.Серийния убиец Райдър е писал в полицията и в пресата писма, упреквайки ги в страхливост, в продължение на 30 години. Бил е един от най-известните разследващи на убийства до момента на неговия арест. Негови жертви са 7 жени, 2 деца и 1 мъж. Не му налагат смъртно наказание само защото то е въведено в щата Канзас през 1994 година , а последното му престъпление е от 1991 година. Обичал е да снима жертвите си в най-различни пози след тяхната смърт. Снимал е дори и себе си вързан или обвит с найлон.Най-цинични са последните му думи в края на процеса - "Напълно осъзнавам колко ужасни са всички извършени от мен престъпления. Действах като чудовище. Но сега съм изолиран от обществото и затвора ще ми позволи да се излекувам".

линк към инфото: http://www.imdb.com/title/tt1176095/

Пуснати са за одобрение. За най-нетърпеливите ги прикачвам тук.
thankyou
<#thank#>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.