Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The secret life of the american teenager
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
JackSparrow
The secret life of the american teenager / Тайният живот на американските тинейджъри
Season 1 / Сезон 1

Вижте прикачените файлове

Режисьор: Brenda Hampton

В ролите: Shailene Woodley, Kenny Baumann, Megan Park, Daren Kagasoff, Francia Raisa

Държава: САЩ

Година:2008

Линк към: IMDB

Информация: ТУК

Резюме: Поглед към това, как тийнейджърите в средно училище, намиращо се в среднозападните щати, се борят с трудните решенията относно приятелство, секс и взаимоотношения между момичета и момчета. Красавица от училището, е запленена от чара на най-готиния "Ромео" сред момчетата и... се оказва бременна от него! Другата, добро момиче, забележителна, но и амбициозна девственица, не осъзнава, че нейният приятел не може да сдържа желанията си колкото нея, а едно добро момче, принудено да бъде лошо такова, разбира, че преследвайки обекта на желанията си, го кара да показва доброто в себе си...

___
Субтитрите за първи сезон: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0
thankyou
<#thank#>
MuMu
Субтитрите са чудесни.Браво на преводачите smile.gif
dimbito
Сериала е доста добър. Благодаря на прводачите за хубавата работаgood.gif good: good: good: good:
HristoGavrilov
Абе хора страшни сте мното ви благодаря. Ама защо спряхте вече ги има до 15 епизод. Ако имате проблем с превода драснете едно ЛС. Аз съм доста добър с превода, но не мога да нагласям тайминг, така че общо взето не мога да правя субс. Но ако имате въпроси за превода пишете.
Lady Death
Мисля, че главният проблем е, че няма английски субтитри. Ето тук може да намерите английски субтитри за 16-ти и 17-ти епизод. Може да са малко непълни, но ако имате затруднения, пишете ми едно ЛС и ако мога, ще помагам.
Субтитри

Тук намерих още едни за 16-ти епизод, може да са по-пълни от предишните:
Субтитри

Ето тук са английските субтитри за 18-ти епизод:
Субтитри

А тук намерих още едни за 17-ти:
Субтитри

На този сайт има английските субтитри до 18-ти епизод. Предполагам, че скоро ще излязат и за 19-ти и 20-ти.
Субтитри

Предлагам на преводачите да ми пишат докъде са стигнали, за да мога да помогна с превода, защото знам какво е да се чака за субтитри и колкото ние да сме добри и да можем да гледаме разни филми без субтитри, все пак има хора, които не могат и разчитат на нас. Така че чакам да ми пишете аз с кой епизод да се заема.
0pl
Тук има английски субтитри за всички останали епизоди (както и френски и испански).

http://www.podnapisi.net/ppodnapisi/search...1/asdp/0/page/3

Дано някой на Ти си по-горните езици се заеме.
insomnias
Намерих тези: http://www.subdivx.com/X6XMTQ3OTk3X-the-se...ger-s01e19.html

За всеки случай направо ще ги прикача.
mis_marry_jane
Не знам по каква причина, но пак не мога да кача субтитрите в сайта и за това ще ги кача тук. Моля някой да ги качи в сайта. Днес започвам новата серия надявам се до няколко дни да е готова.
madhulk
Цитат(mis_marry_jane @ 10 Jul 2009, 02:59 PM) *
Не знам по каква причина, но пак не мога да кача субтитрите в сайта и за това ще ги кача тук.

Причината може да е в името, което си дала на файла си.
Препоръчително е, за да не мрънка никой, че не могат да тръгнат субтитрите,
да ги озаглавиш както е името на видеофайла. В твоя случай - the.secret.life.of.the.american.teenager.s01e21.hdtv.xvid.htv.srt
А ти от испански ли превеждаш?
mis_marry_jane
Здравейте! Субтитрите на 22 серия са на 50 % готови, но има една мъничка подробност smile.gif Аз заминавам в петък за 10 дена, но ще си взема лаптоп-а, за да превеждам субтитрите и там и молбата ми е ако може някой да ми намери испански субтитри и за сериите от новия сезон. Та като се върна да кача всички субтитри заедно, а и да не седя ей така само защото не съм свалила субтитри да превеждам smile.gif Който намери нещо може да го качи тук smile.gif
Mim4et{}
Започнала съм с превода на 23 епизод.Надавям се да съм готова до 2-3 дена smile.gif.След това се захващам и с втори сезон wink.gif
mis_marry_jane
Радвам се, че има интерес към филмчето. smile.gif Щом вече си имам замесничка, аз повече няма да превеждам. smile.gif Ще чакам субтитрите с нетърпение.
van4et0o
В момента гледам сериала на 13 епизод съм и като го изгледам, ако все още няма субтитри за 2-ри сезон ще направя smile.gif Някои субтитри от 1-ви сезон се нуждаят от сериозна редакция...
Hunter_91
Проблем!!!
На 13 епизод 1 сезон ми изписва VS Filter Syntax error at line 358 плс хелп зарибен съм а няма субтитри!
buhalcheta
koga 6te ima suptitri za 16 seriq i natatak??
eti
и аз това се питам unsure.gif
Spark
има качени до 23-та серия
nikita_
Субтитри за 2-рия сезон има ли? Трябват ми за 20-та, 21-ва, 22-ра, 23-та и 24-та серия.
Sliding
има търсачка провери
nikita_
Няма, но си ги намерих другаде.
janito0o
Цитат(nikita_ @ 30 Apr 2010, 04:15 PM) *
Няма, но си ги намерих другаде.

kade nameri subtitrite na 2ri sezon 24 epizod ..
Sliding
The Secret Life Of The American Teenager - 02x24
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.