Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Last Chance Harvey (2008)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
insomnias


IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1046947/

Държава: САЩ

Жанр: Драма, Романтичен

Режисьор: Джоел Хопкинс

Участват: Дъстин Хофман, Ема Томпсън, Айлийн Аткинс, Кейти Бейкър, Ричард Щиф, Джеймс Бролин, Майкъл Ландис, Лиана Балабан и др.

Накратко: Композитор от Ню-Йорк заминава в Лондон за сватбата на дъщеря си и това променя живота му, и този на англичанката, с която по случайност се запознава.

Филмът си заслужава да се гледа дори само заради невероятната игра на Дъстин Хофман и Ема Томпсън. Озарените им от любовта лица... тя заличава бръчките им и очите им искрят от живот. Приличат на две малки деца. Дребничкият Хофман и едричката Томпсън, да не повярваш колко добра двойка са smile.gif

Кой знае защо, някой е решил да преведе заглавието като "Любов от втори поглед". Не мога да се съглася. Просто не става /по някакъв начин ме подсеща за Бъстър Кийтъновата запазена марка "любов от пръв крив поглед" smile.gif /. Ще си го оставя "Последна възможност, Харви", но ще знаете, че като излезе в България на 22 май, ще бъде с другото име. Непременно го гледайте на кино /поне аз ще отида да го гледам/... убедена съм, че ще ви хареса още повече.

Субтитри: Изтегли
thankyou
<#thank#>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.