Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Crank - High Voltage (2009)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
sNiPeRkA


Огън в кръвта: Високо напрежение




Режисьор:Браян Тейлър

В Ролите: Дуайт Йоакъм, Ефрен Рамирез, Ейми Смарт, Джейсън Статам, Глен Хавъртан, Бай Линг, Кори Хейм.

Държава: САЩ

Премиера в България: 24.04.2009

Световна премиера: 17.04.2009

Година: 2009

IMDB:

Време: 96 минути

Жанр: Екшън

Субтитри: 100 % Превод Sniperka - BGZONA.INFO

Описание: В екшън хита от 2006 \"Огън в кръвта\" наемният убиец Чев Челиос прекара 24 часа в лудешка надпревара с времето, убивайки десетки хора и всявайки хаос и разруха из цял Лос Анджелис с единствената цел да поддържа нивото на адреналина си достатъчно високо, за да се пребори със смъртоносна отрова, инжектирана в тялото му. В още по-зашеметяващото продължение \"Огън в кръвта: Високо напрежение\" Чев е все така жив и готов да се сблъска с нови, още по-брутални изпитания.
Филмът започва веднага след като Чев пада от хеликоптер в края на първата серия. Оживелият като по чудо убиец е отвлечен от мистериозен китайски гангстер, който иска да вземе органите му. Три месеца по-късно Челиос се събужда и открива, че сърцето му е изтръгнато и заменено с изкуствено такова, подобно на батерия, която се нуждае от постоянно презареждане, ако собственикът й иска да оживее.
След дръзко бягство от своите пазачи, Чев се оказва отново на свобода, но по петите му са тайнственият мексикански мафиот Ел Хурон (Клифтън Колинс-мл.) и китайските триади, водени от опасния старейшина Пуун Донг (Дейвид Карадайн). Отново на помощ на Чев се притичат Док Майлс (Дуайт Йокам) с вещата си лекарска експертиза, брата близнак на Кайло – Винъс (Ефрен Рамирез), и приятелката на Чев, Ив, която вече е напълно наясно с какво гаджето й си изкарва прехраната.
Чев Челиос отново е готов да отмъсти на отговорните за състоянието му и да всее хаос и разруха по улиците на града, защото всичко е позволено, когато трябва да се бориш за живота си.


Субтитри: http://subsunacs.net/get.php?id=49204
thankyou
<#thank#>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.