Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Fastlane / Луда Надпревара (2002)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Dimitar_Bonev™

YouTube IMDB Сериалът се състои от единствен сезон с 22 епизода.

Лос Анджелис, две ченгета, Ван и Дийк, под ръководството на дама, лейтенант Били, работят постоянно под прикритие, представяйки се за престъпници. Ползват всякакви скъпи возила, които полицията е конфискувала. Сериалът е невероятна смесица от екшън, комедия, коли, пари, жени, музика и др.

Тъй като наближава края на сезоните на "Бягство от затвора" и "Хауз", които следя с голям интерес, замислих се кой сериал от близкото минало да изгледам. Досетих се, че преди няколко години по БТВ даваха "Луда надпревара", който тогава ми беше направил впечатление. Много се изненадах, че за 7 години са преведени около 7 епизода или средно по един епизод на година е превеждан clapping.gif а в други сайтове положението е още по-зле със превода smile.gif. Реших да се заема, въпреки че досега никога не съм се занимавал с нищо дори и близко до превод или редактиране на чуждоезични субтитри, но просто сериала много ми допада, досега все още не съм срещал някой да е с класа над него за мен. За съжаление има само един сезон, тъй като от неофициални сайтове прочетох, че е прекратен преждевременно, което всъщност е споходило и "Джон Доу", който се е излъчвал през същата 2002-2003, още един сериал, който Ви препоръчвам.

Когато съм готов с превода на епизод, ще качвам съответните субтитри, но не се ангажирам, че ще е бързо или че ще преведа целия сезон, всичко е относително според свободното време и мотивацията smile.gif Ако прекратя работата по превода, ще постна съобщение в тази тема и така някой може да изяви желание да продължи.
Ако има забележки, очаквам да ги прочета, за да мога да реагирам в превода на епизоди, за които не съм качил субтитри.

Субтитрите до момента: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0
thankyou
<#thank#>
dopsan
пич мерси за тези но по другите работиш ли.сериала е страхотен а субтитри няма за всичките епизоди
Exorcist
Субтитрите за 7-ма серия са качени на сайта.
gibson
Явно тоя НЕВЕРОЯТЕН и изключително интересен сериял е урчасан да няма субтитри sad.gif .Традицията си продължава 1година -1 преведен епизод...
Хайде няма ли кой да направи последен напън и да довърши сезона.Та филмчето е само един сезон бре драги преводачи.Моля ви ,стегнете се малко...
Илиян
Няма ли кой да се захване със сериалчето? Непреведен е половината сезон.
Deathcrush
О dudees! w00t.gif

Оф това ми е един от любимите сериали rock.gif ...няма втори просто! Голям сантимент и голяма любов! wub.gif
Много ме е яд че е само един сезон..имам толкова спомени с него, как чаках с нетърпение всеки епизод, как помнех всеки детайл, всяка реплика, как се прибирах с кеф от даскало само за да седна и да го гледам. Абе най-хубавия сериал от ученическите ми години и все още... за мен си остава един от най-готините сериали с най-готините актьори ever!! cool.gif

Относно субтитрите - айде да се активизираме - не може толкова време да няма субтитри за половината епизоди. Аз пробвах да гледам един два пеизода без субс, ами..уж знам английски обаче има токова жаргооон, толкова фразеологизми, че е чудо.. повечето неща се губят в пoтока от думи- разбирам само основното, но те си имат разни лафчета и разни гъзарски фразички, които просто не ги разбирам и не мога да си ги преведа! Понякога дори не чувам какво се казва точно...

Така че - ако някой има мерак да се заеме, аз мога да помагам с превода но без жаргоните, някой който е по-запознат с тях трябва да почне работата - аз просто искамм да се направят субтитрите и ще помагам с квото мога!
Exorcist
Не вярвам сериала да се радва на някакъв особен интерес.
Славата му отдавана отшумя, но ще направя 8-ма серия. Така или иначе една година нямаше развитие.
Без конкретни срокове, защото имам адски много други неща, като занимание, които чакат реда си.
Mike_Toreno
Това е един наистина велик сериал! За съжаление той от доста време има напъни със субтитрите.
А едно време го даваха дублиран - каква ирония.
Субтитрите посочени в коментарите на Замунда не са синхронизирани за техния релийз, част от файловете на този сайт - също. Повечето вървят, но има няколко, които не са в синхронизация - значи са за други файлове.
Аз търсех и други файлове, които уж да паснат, ама те пък нямат сийд по чуждите тракери.
Ще бъде истинско чудо, ако някой направи субтитри за този страхотен сериал.
Той си седи в тракера и събира прах.
Дано да се намери някой, като slim_shady, който преведе костенурките. Ето това се казва човек!
Майтапа е, че и по телевизиите са забравили за Fastlane - все едно никога не е съществувал.
Е поне някой, ако успее да качи някъде, или да намери линкове към файловете fastlane.s01.dvdrip.xvid-fov.
Ама, където и да съм търсил все няма сийд. blink.gif
Бях виждал няколко файла от този релийз в Замунда. Този, който ги е качвал няма ли и другите ?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.