Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Greek - Трети Сезон
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
In_the_hell
"КОЛЕЖАНИ"

##Режисьор: Шон Смит
##В ролите: Джейкъб Закар(Ръсти), Спенсър Грамър(Кейси), Амбър Стивънс (Ашли), Кларк Дюк (Дейл), Дилшад Вадсария (Ребека), Пол Джеймс (Калвин), Скот Майкъл Фостър (Капи), Джейк Макдорман(Евън) и други.
##Държава: САЩ
## Жанр: Комедия
## Година: 2007 - ????
## Времетраене: 43 мин./ епизод
## IMDB: Линк

Резюме: Без родители. Без правила. Това е сериал за университетския живот като живот пълен с купони и веселби по пътя към израстването. Един от главните герои в „Колежани" се казва Ръсти. След големи академични успехи в гимназията, той решава, че университета ще е мястото, където ще се фокусира върху живота, а не само върху книгите и учението. Той учи в същия колеж като по-голямата си сестра Кейси, която е една от популярните личности там. С известна доза съперничество, „Колежани" проследява развитието на приятелството между тези брат и сестра. И както може да се предположи, двамата главни герои са обградени от група весели приятели, всеки от които допринася за атмосферата и колежанските приключения със собствена доза уникален чар. Това е един забавен сериал, който ще ви даде възможност да се гмурнете в най-веселите дълбини на колежанския живот в Америка, като в същото време ви показва реалистични герои и общочовешки истории за любов, приятелство, забавление и... малко надпревара за слава. А най-доброто място за всичко това в един колеж са всеизвестните братства и клубовете, където се развива голяма част от действието в „Колежани."

(Резюме: Foxlife.foxtv.bg)

Всеки желаещ да помогне с преводът на някой епизод, е добре дошъл. Особенно хора знаещи гръцки, испански или португалски, понеже тези субтитри излизат първи. Естесвено може да се превежда и от английски (като мен), но по слух. Както казах всеки желаещ е добре дошъл, само да предопреди в темата, преди да се заеме.

ПЪРВИ СЕЗОН - Zamunda.net - СУБТИТРИ

ВТОРИ СЕЗОН - Zamunda.net - СУБТИТРИ

ТРЕТИ СЕЗОН

Епизод 1 - Zamunda.net - СУБТИТРИ
Епизод 2 - Zamunda.net - СУБТИТРИ
Епизод 3 - Zamunda.net - СУБТИТРИ добавени от kisosoft
Епизод 4 -Zamunda.net - СУБТИТРИ добавени от kisosoft
Епизод 5 - Zamunda.net - СУБТИТРИ от fishbone_90
Епизод 6 - Zamunda.net - СУБТИТРИ от fishbone_90
Епизод 7 -Zamunda.net - СУБТИТРИ от fishbone_90
Епизод 8 - Zamunda.net- Скоро

_____
Субтитри: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0
(Глобални Модератори)
thankyou
<#thank#>
van4et0o
мерси,че превеждаш тоя уникален сериалл .. clapping.gif
alexandra
Уей благодаря ти clapping.gif
ashley
Супер е темата, лови окото определено goodgood.gif

Успех и от мен, сериалчето е много интересно Vala_34.gif
shaza
Успех и от мен, скоро не е имало такова свежо сериалче. smile.gif
In_the_hell
В момента съм в преговори с kisosoft да превежда сериала, така или инъче е по-бърз в пускането, а аз ще се занимавам с други проекти. Но ако не ми отговори скоро, ще започна превода на тази серия (бавно и славвно smile.gif ).
kisosoft
ЗДР съжалявам но опитах да се свържа с преводача но не ми отговаря а писах два пъти. Ако имаш време и нерви превеждай аз лично нямам от време на време правя таиминга за преводи по слух но в момента съм претрупан от работа. Дано се намери някой с добър английски да превежда щот ако субтитрите не са както трябва се губи ефекта так че се надявам ти да си свободна rolleyes.gif
Johnny
Искам да кажа че съм гоотов да превеждам сериала... но от английски субтитри. Веднага щом те излязат мога да ги преведа на български...
Ако хората които превеждат сериала в момента , са съгласни... да напишат 1 коментар тук.
In_the_hell
Писла съм, че всякаква помощ ми е от полза. Можеш да преведеш, но доста ще чакаш за английски субтитри и аз тях чакам, че по слух не мога да ги разбера (някои персонажи). Ако искаш като си готов с новата серия мога да ти направя една лека редакция.
Johnny
http://subsunacs.net/get.php?id=53827
тук можете да изтеглите субтитрите за 7ма серия smile.gif)
Jor0
Днес се подновява сезон 3.

Излезе

GREEK.S03E11.I.Know.What.You.Did.Last.Semester.HDTV.XviD-FQM

Преводачи?
th3_godfather
намерих английски субтитри на с3е12 ако някой разбиращ може да ги преведе ще е перфектно.
GagiPolq
Цитат(th3_godfather @ 3 Feb 2010, 03:09 AM) *
намерих английски субтитри на с3е12 ако някой разбиращ може да ги преведе ще е перфектно.

Прикачен файл Greek___03x17___The_Big_Easy_Does_It.FQM.Addic7ed.com.srt ето и на 17,ако може и на 16 някои да намери ще е супер
GagiPolq
Цитат(Johnny @ 14 Oct 2009, 12:39 AM) *
Искам да кажа че съм гоотов да превеждам сериала... но от английски субтитри. Веднага щом те излязат мога да ги преведа на български...
Ако хората които превеждат сериала в момента , са съгласни... да напишат 1 коментар тук.

ето англ. субтитри тва е линк за 3сезон 16 серия http://www.all4divx.com/subtitles/Greek+03x16/any/1
ето и линк за субтитри за 3сезон 17 серия http://www.all4divx.com/subtitles/Greek+03x17/any/1 моля те преведи ги, ако на някой му трябват други субтитри,имам ги от 3сезон 15 серия надолу всички,да ми пише
SmiLey
Аз лично го гледам със английски субтитри, защото наистина по слух на някои нищо не има разбирам, но не знам защо чакаш за английски субтитри принципно има още същия ден. Не са перфектни, но все пак .. rolleyes.gif
daniella
Давайте!!! clapping.gif clapping.gif clapping.gif
Има три епизода, които чакат букви.
hrist4an
Ето тук има субтитри за 19 еп. на англ, тъй че ако някой може, нека ги преведе smile.gif)) http://www.podnapisi.net/ppodnapisi/search...sS/time/sO/desc
NaniG
Може ли някой да се заеме с 19ти Епизод,защото никъде не мога да намеря Български Субтитри за него ? Благодаря Предварително smile.gif
Adminbg
Хора някой направил ли е суб за 19 епизон ??? smile.gif
NaniG
Още веднъж моля, ако може някой да се заеме с 19ти Епизод smile.gif Благодаря Предварително smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.