Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Игра:Никога не съм..
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2
van4et0o
Знаете я,само че без текилата :Д

Никога не съм била в Франция

П.С : Пише само този,който е бил smile.gif следващия пост е в правото си,ако на предният не е отговорен до 24 часа... и моля без нецензурни думи smile.gif
Bad_Nick
Много вдигна летвата с тая Франция.
Предлагам ти да добавиш в правилата, че ако до 24 часа няма отговор, следващия, пуснал пост е в правото си.
Също така ти предлагам, да се добави в правилата да не се използват нецензурни думи. smile.gif
Planet_Rocker@or*Die
Цитат(van4et0o @ 15 Sep 2009, 11:44 PM) *
Никога не съм била в Франция

Аз съм.
Никога не съм... ходил в Мелник smile.gif
Bad_Nick
Цитат(Planet_Rocker@or*Die @ 17 Sep 2009, 02:40 PM) *
Никога не съм... ходил в Мелник smile.gif

Аз съм бил в Мелник и се отрязахме в Кордопуловата къща.
А и луканката си я биваше.

Никога не съм... правил мръсно на някой съсед.
van4et0o
съм :Д

Никога не съм обичала гъби
Planet_Rocker@or*Die
Аз съм.
Никога не съм.... хапвал Miroir aux fraises
SlashFTW
Offtopic: Planet, мисля, че току-що прекрати играта laugh1.gif
mousy
аз съм яла нещо подобно, но не точно същото laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
Planet_Rocker@or*Die
mousy щом е нещо подобно, може да се приеме като верен отг.
mousy
ами добре...
никога не съм.... hmm.gif играла тенис на корт (въпреки че много искам laugh1.gif laugh1.gif )
Bad_Nick
Никога не съм понасял да искам да играя тенис на корт. smile.gif
(Хмм тъп, ама все пак отговор )

Никога не съм пазарувал от големите межународни вериги.
Подкрепете кварталния магазин и българския бизнес.
van4et0o
съм..

Никога не съм... била добра в математиката rolleyes.gif
insomnias
Винаги съм била smile.gif

Още не съм скачала с бънджи.
Bad_Nick
offtopic
А после се оплакваш, че други ти забивали игрите smile.gif
insomnias
Цитат(Bad_Nick @ 12 Oct 2009, 11:24 PM) *
offtopic
А после се оплакваш, че други ти забивали игрите smile.gif

Ха на бас, че ще се намери поне един, скачал с бънджи! smile.gif И ако не се намери до 1-2 дена, отивам да скоча аз! smile.gif
Bad_Nick
Както се казваше във филма "Васко да Гама от село Руча": Ако двама се хващат на бас, единия е мошеник, а другия е глупак smile.gif Отказвам ти баса. smile.gif
Ако стане така, че се наложи да скачаш, ще скоча с теб от Аспаруховия мост във Варна.
insomnias
О, стига офтопик - направо отивай да скачаш, за да не прекъсва играта smile.gif
Planet_Rocker@or*Die
Цитат(insomnias @ 12 Oct 2009, 11:26 PM) *
И ако не се намери до 1-2 дена, отивам да скоча аз! smile.gif

Явно си отишла да скачаш laugh1.gif
van4et0o
Аре бе,кви са тея сложни неща от вас..бънджи,онова готиното десертче :Д Дайте нещо за хората,,едва ли ще намерим екстремист sad.gif въпреки,че и аз много искам да скачам с бънджи.. :д
insomnias
Ами не очаквах, че в целия форум няма нито един, който да не е скоил поне веднъж, ега ти! Но докато все пак някой си признае или пък времето стане подходщо, така че някой действително да скочи, променям твърдението си на следното:

Никога не съм успявала да изпия на екс повече от 20 милилитра, каквато и да било течност smile.gif
blush.gif
Katinkka
Ако е каква да е течност.. аз веднъж си отворих един сок.., а той нещеше да се затвори и поради тая причина трябваше да го изпия набързичко.., а сока беше 1литър. Може да се каже, че съм пила на екс къъм 150-200 ml.. та може и повече незнам.. чесно казано.

Никогааа... не съм скачала в Бургас от моста (смисъл.. нали се сещате как скачат от моста в морето) /можете да се обаждате ако сте скачали в от кой да е мост в кое да е море/
rburan
Ето един закъснял екстремист. Скачах с бънджи преди около 10 години от Стамболовия мост в Търново. Слизахме от Търновския университет към центъра и гледаме една тумба младежи на моста. Имаше кметски избори и някой от кандидатите беше решил да огранизира скокове с бънджи като част от предизборната си кампания и аз, колегата по гръцки и колежката по арабски, заедно с младежите, скочихме от 25-тата топка на моста. Търновци и тези, които са учили там, я знаят.
Bad_Nick
Мечо преводач май спаси Люси от екстремно изживяване smile.gif

Аз съм скачал от моста в Бургас, макар и през миналия век.
Никога не съм ходил на мач в Пловдив.
van4et0o
съм,все пак ми е роден град...

Никога не съм смятала,че женският пол е за подценяване..
biggrin.gif
insomnias
Роси, знаех си, че си смелчага! Ако не ми мине котка път, това лято и аз ще скоча. Ама ако за трети път се провалят скоковете, ще означава да не дърпам някого за опашката smile.gif

Ванчето, със срам си признавам, че понякога ми се е случвало smile.gif Но по-важното е, че никога не съм дала да се разбере!

Никога не съм преписвала в училище.
Katinkka
Еем.. това не е съвсем вярно за мен. Тъй като веднъж преписах. Ноо само веднъж tongue.gif

Никога не са ме предлагали за наказание в училище (става въпрос за далаверата там.. с 10-тина отцъствия или 10-тина забележки и те предлагат за наказание, а после и те изключват /това второто зависи от това дали ще направиш още там 5-6 отцъствия или 5-6 забележки/ )

Ps. Надявам се разбрахте smile.gif
HristoGavrilov
Съм.
Никога не съм ходил на нудистки плаж. smile.gif
van4et0o
Ходила съм,не нарочно ;д

Никога не съм обичала филмите-драми..
ashley
Преди години мислих, че по-тъп жанр от драмата няма laugh1.gif
Но сега, много харесвам такъв тип филми.

Никога не съм била в Космоса ..... майтап laugh1.gif
Никога не съм обичала сушените плодове bad.gif
Cece
Аз ги обичам smile.gif
Никога не съм имал махмурлук ?biggrin.gif laugh1.gif
Disaffected
Само веднъж....
Никога не съм пушила трева?
Cece
Еми аз съм.
Никога не съм ял гъби халюцигенки? smile.gif
ang3lica
Виновна. blush.gif Бях на една екскурзия преди време и там едно от класа бяха зели от нз къде си
Никога... никога... абе тва мн трудно човек да се сети. Аз мн работи съм праила laugh1.gif А сетих са: никога не съм се влюбвала (аз и не вярвам в любовта де, но има и много заблудени, които вярват)
van4et0o
ми аз май съм се... laugh1.gif

Никога не съм...гледала "Властелинът на пръстените" laugh1.gif
ashley
И по-добре, че не си го гледала... аз се прецаках преди две години, даваха го по Нова laugh1.gif laugh1.gif

Никога не съм харесвала филмите с вампири bad.gif
van4et0o
харесвам ги.. tongue.gif

Никога не съм обичала топлото..
ashley
Аз пък го обожавам sun_bespectacled.gif

Никога не съм харесвала мрачното и ветровито време
ang3lica
ммм преди време ми харесваше, когато е мрачно
Никога не са ме хващали да преписвам в даскало dirol.gif (засега де)
ashley
Виновна laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif Два пъти и то по етика и право laugh1.gif laugh1.gif Но накрая пак си имах 5 за годината laugh1.gif laugh1.gif

Никога не съм ходали във Варна, а ми се иска rolleyes.gif
ang3lica
Ходила съм и обявявам, че Бургас е мн по-готино местенце
Никога не съм чистила вкъщи laugh1.gif за огромно съжаление за нашите наистина не съм laugh1.gif
П.С. тва мн трудно ми взе да става да измисля какво не съм правила laugh1.gif laugh1.gif
van4et0o
чистила съм ;;ддддддддд

Никога не успях да сготвя хубави спагети sad.gif
ashley
Аз ги правя по-добре и от италианците laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif

Никога не съм харесвала метала scare.gif laugh1.gif
darkness_angel
Е на мен пък ми харесва tongue.gif laugh1.gif laugh1.gif Някои групи са доста добри rolleyes.gif
Никога не съм харесвала чалга bad.gif
ashley
На мен пък ми харесва laugh1.gif Някой певици са доста добри rolleyes.gif laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
Никога не съм харесвала Химията laugh1.gif
darkness_angel
Е преди 1 години я харесвах, докато беше лесна laugh1.gif Сега нещо не се разбираме с нея, не знам защо hmm.gif laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
Никога не съм харесвала математиката rolleyes.gif Макар в момента да имам хубави оценки и я разбирам, я мразя още от 2 клас. dry.gif laugh1.gif
van4et0o
мразя математиката....

Никога не съм..ходила в Италия(много ми се ходи)
ang3lica
Ей тука вече ни закопа laugh1.gif Не мисля, че някой от тука може да е бил в Италия... аз бях малко в Германия, това ако се брои... rolleyes.gif
solidworks
Бил съм в Италия,
но никога не съм ял макарони на фурна. smile.gif
darkness_angel
Аз съм яла и са много вкусни. rolleyes.gif
Никога не съм имала домашен любимец коте. unsure.gif laugh1.gif
Cece
Еми аз съм имал и досега общо са 5 biggrin.gif
Никога не съм ял охлюви biggrin.gif
Айде да ви видим сега biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.