Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ЛОВЦИТЕ НА ДУХОВЕ срещу ФРЕДИ КРЮГЕР
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
Bad_Nick
Преди няколко месеца преведох една фенска аматьорска продукция, озаглавена "Завръщането на Ловците на духове".
http://zamunda.net/details.php?id=110327&hit=1 ( има сийд ).
В замунда, където беше качен, филма се посрещна с одобрение, тъй-като лийчърите бяха предупредени, че ще гледат аматьорски филм с бюджет $10 000. Личното ми мнение, че филма беше на изключително приятно ниво като качество на продукция, в съотношение с вложените средства. Нещо, което примерно не мога да кажа за "Война на световете" с Том Круз.
Преди известно време Planet намери и филма, който предхожда горния и даже откри и субс на английски и руски. Този филм поотлежа доста при мен и сега му дойде времето.

Филмът също е аматьорски и е дело на същите фенове, направили и предишния филм. Приятен е за гледане от хора, които нямат претенции защо не участва Брад Пит в него. Малолитражка е, т.е 31 минути.
Мислех да го направя за един ден, но се оказа, че автора на англ субс грозно се е подиграл, като е размествал тайминга на цели пасажи и за капак е размествал и редовете. Братушката, който пък е превеждал на руски, се е взел на гамен и е нахакал целия диалог с жаргон. Сега ми остава да пренареждам редове и да сравнявам в двата варианта кой какво е казал и на кого. Добрата новина е, че се оправям еднакво добре и с двата езика.

27.09.2009
Превод и редакция : 100%
thankyou
<#thank#>
Bad_Nick
Субс са готови и пратени за одобрение.
Моля модераторите да преместят темата в раздел "Субтитри"
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.