Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: American Virgin
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
BaDaZz

Име на релийз : American.Virgin.2009.DVDRip.XviD-DiVERSE

Линк към релийза : Цък

624 x 352
1066 kbps
25.000
1:21:24
English mp3 128 kbps vbr

## Режисьор : Клеър Килнър

## В ролите : Роб Шнайдер, Джена Дюън, Чейс Райън Джефри, Брайън Дейвис

## IMDB : Цък

## Държава : САЩ

## Година : 2009

## Времетраене : 81 минути

## Резюме : След незабравим купон, на който за пръв път в живота си Присила се напива, новоизпечената колежанка научава, че неините изпълнения са заснети с камера от вулгарен режисьор. Сега тя и неините съмишленици от групата, непризнаващи секс до брака, ще трябва да положат доста усилия, за да си върнат компрометиращите материали и да запазят стипендиите си...

Субтитри: http://subsunacs.net/get.php?id=53801
SLAY_SM
Може ли някой да се заеме със субтитрите за този филм със Роб Шнайдер е няма как да е лош!
Thanks!!!Вижте прикачените файлове

Заявката не е направена по правилата.
stdoominic
thankyou
<#thank#>
danyr
Ами явно човекът не разбира как да я направи по правилата, не може ли да му я преправите ???!!!!

Цитат(SLAY_SM @ 8 Oct 2009, 03:02 PM) *
Може ли някой да се заеме със субтитрите за този филм със Роб Шнайдер е няма как да е лош!
Thanks!!!Вижте прикачените файлове

Заявката не е направена по правилата.
stdoominic
BaDaZz
Както виждате аз вече съм пуснал заявката за субове ... не е нувно да ме повтаряте ... просто маи никой не се е заел със задачата все още ... dry.gif
Disaffected
Дайте буквички и ще го преведа след като свърша с Longford. smile.gif
BaDaZz
Ами аз лично засега не намирам субове в нета ... веднага щом намеря някакви английски буквички ще дам линк rolleyes.gif ... ако е възможно някой да направи превода по слух clapping.gif wub.gif
zaio
nqkoi zael li se e veche s prevoda na filma ili oshte ne
Disaffected
Попринцип ще го започна утре. Защо?
BaDaZz
Вместо да питате ми помогнете при търсенето на английски субтитри за да улесниме преводачите .... wink.gif
Disaffected
Ако това ви успокоява ще осведомявам badаzz за напредъка по скайп.
hmm.gif
И нека спрем с off-topic-а.
BaDaZz
Засега субовете са във застой докато не намерим хубави буквички на английски или дори на някакъв друг език .... за улесняване на преводача ... пък и с тайминга и вече готовите английски букви превода ще стане много по точен отколкото по слух ! по този начин също така ще избегнем коментари за неточности в превода и така нататък ... ще пиша пак като има напредък rolleyes.gif rock.gif
mousy
стига да се намерят английски буквички, бих го превела smile.gif
Disaffected
То има буквички, mousy,ама са на платени сайтове.Ако някой реши да се жертва (което мен дълбоко ме съмнява) за благото на всички,няма проблем... tongue.gif
BaDaZz
Започвам да правя буквите... до 2 - 3 дни ще съм готов... малко ще се позабавя защото превода от румънски ми е труден rock.gif laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
SLR
American Virgin 2009 720p Bluray x264-hV Ако може и за това качество thankyou.gif
van4et0o
Благодаря за превода!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.