Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Universe
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
kremitto

## Режисьор : Брад Райт и Робърт Куупър

## В ролите : Робърт Карлайл, Джъстин Луис, Дейвид Блу, Браян Смит, Джамил Уокър Смит, Алайна Хъфман, Елиз Левескю, Минг-На, Лу Даймънд Филипс

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава : САЩ

## Година : 2009

## Времетраене : 43 минути

## Резюме : Stargate Universe е научно-фантастичен телевизионен сериал, част от франчайза Stargate, който проследява приключенията на съвременен мултинационален екип изследователи на борда на кораба на Древните "Destiny" (Съдба). Корабът се достига, като се наберат 9 шеврона, нещо което не е било възможно в предишните сериали. SGU започва, когато екип от войнци и учени от съвременната Земя преминават през Старгейта към "Destiny" след като базата им бива атакувана. Транспортирани на Destiny в някое далечно ъгълче на вселената и не можещи да се върнат на Земята, хората от екипът са принудени да останат на кораба и да се грижат за себе си.

Stargate Universe е написан за да се хареса както на запалените фенове на поредицата, така и на новите зрители. Сериалът ще следи утвърдената Stargate митология, но без да се прекалява с нея. Въпреки че все още има познатите Старгейт теми на приключения и изследване, предаването ще фокусира основно на хората на борда на кораба.

S01E01-02 - @Zamunda Субтитри от herefor
S01E03 - @Zamunda Субтитри
S01E04 - @Zamunda Субтитри

S01E08 - Субтитри скоро

S01E09 - Субтитри скоро
thankyou
<#thank#>
IvanKanev
Здравейте,

Благодаря за досега преведените серии. Дано сериала да е интересен както предшествениците му и да радва феновете.
Искам да се обърна към преводачите с молба - ако имате желание да помогнете за друг фантастичен сериал , докато чакате поредната серия на този . Става дума за Стар Трек ТОС - темата е тук : http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopi...t=0&start=0
Има малко за довършване, надявам се да помогнете.
Лека работа и успешен превод. smile.gif
kremitto
Ами аз като цяло нямам против, но преводачите сме всъщност един преводач ( аз ) biggrin.gif И сега съм се захванала с един филм, а когато имам време превеждам и Хаус и ще ми дойде малко нанагорно biggrin.gif Но ако ми остане повече свободно време ще опитам да помогна по-натам smile.gif Мерси за поканата smile.gif
IvanKanev
Благодаря все пак , дано да ти се отвори време и да ни помогнеш, когато можеш.
Благодарско отново за досега преведените серии на Юнивърс. wink.gif friends.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.