Цитат("Bad_Nick")
Друже, не разбрах от какво точно си недоволен. Че съм се хванал да го превеждам по празниците или че съм почнал да го превеждам?
Научете се да се изразявате правилно на родния си език. Нали заради такива като теб превеждаме по нощите.
Ем явно не съм разбрал, че го превеждаш, а си мислех, че си дал рекуест за превод и чакаме... Сори... тогава
Цитат("Batrambo")
1-во трябва да сме благодарни че някои се е захванал да превежда филма ! 2-ро че това е по време на празниците и 3-то че ние даве не му плащаме да го прави, тои/тя си губи от собственото време за наша изгода! Затова просто седим и чакаме докато са готови субс и единственото което мовем да направим е до тогава да кажем едно голямо благодаря!
Bad_Nick супер се справяш до сега, не обращай внимание на коментари като по горния
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на всички!
А ти си изкарай езика от задника на бад ти ник... че мие писнало и такива като теб, защото никаде не е посочил в темата, че почнал превод! А а си вленах в темата от гоогле... Ся като глеам и виждам нек'ъв "процес-16%", което ако не ми беше направено забележка от самия него нямаше да разбера вообще, че става въпрос за готовност на субс.. тъй че ОК ?