Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Fame / Слава (2009)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
mousy
Fame / Слава (2009)



## Режисьор : Кевин Танчароен

## В ролите : Ашър Бук, Кристи Флорес, Пол Яконо, Пол МакГил, Натури Ноутън, Кей Панабейкър, Керингтън Пейн, Колинс Пени, Уолтър Перез, Ана Мария Перез де Тейгъл, Деби Алън, Чарлс С. Дътън, Келси Грамър, Мегън

## IMDB : Линк към IMDB

## Официален сайт : Линк към Официален сайт

## Държава : САЩ

## Година : 2009

## Времетраене : 106 минути.

## Резюме : Римейкът на оригиналния FAME ("Оскар" през 1980 г.) проследява една група от талантливи танцьори, певци, актьори през четирите години в Училището за сценични изкуства в Ню Йорк. Там ученици от всички слоеве на обществото търсят пътя, за да изживеят мечтите си и да постигнат истинска слава ... тази, която идва само с талант, отдаденост и упорита работа.
Ученическата страст ще бъде поставена на изпитание. Освен артистичните им цели, те ще трябва да се справят с проблемите, пред които ги изправя живота в гимназията – време изпълнено с търсения, дълбоки приятелства, романика и себеопознаване.
Докато всеки се стреми да застане в светлината на прожекторите, ще стане ясно кой от тях притежава чистия талант и нужната дисциплина, за да успее. С помощта на приятели, те ще открият кои от тях ще са достойни за Славата.

СУБТИТРИ
van4et0o
Филма си заслужава, гледайте го!


Hell Crew отново в действие laugh1.gif
thankyou
<#thank#>
ashley
Успех и на двете, филмчето изглежда интересно goodgood.gif
darkness_angel
Успех и от мен на двете clapping.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.