Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Imaginarium of Doctor Parnassus
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
Brander1


# Жанр: Приключенски, Фентъзи
# Година: 2009
# Държава: САЩ, Канада,Франция
# Времетраене: 123 минути
# Актьори: Джуд Лоу, Хийт Леджър, Колин Фарел, Джони Деп, Лили Коул, Кристофър Плъмър, Джони Харис, Том Уейтс, Върн Тройър, Андрю Гарфийлд
# Сценарист: Тери Гилиам, Чарлз Макеон
# Режисьор: Тери Гилиам
# Рейтинг: 7.4/10 10,180 votes
# Рецензия:
Можете ли да определите цената на мечтите си?

Във фантастичния свят на д-р Парнасъс и неговото изключително пътуващо шоу, обикновени хора получават възможност, давана веднъж в живота.

Благословен с изключителната дарба да управлява въображението на другите, д-р Парнасъс е прокълнат с мрачна тайна. Заклет комарджия, преди хиляди години той е сключил сделка с дявола, за да постигне безсмъртие. Векове по-късно, когато е срещнал истинската любов, д-р Парнасъс е заменил своето безсмъртие за младост, при условието, че когато дъщеря му навърши 16 години, ще стане притежание на дявола.

Сега 16-ят рожден ден на Валентина приближава и д-р Парнасъс отчаяно иска да я защити от предстоящата й съдба. Дяволът идва, за да прибере дължимото му, но предоговаря облога. Доктор Парнасъс обещава да даде дъщеря си на мъжа, който ще му помогне да го спечели.

В тази завладяваща, експлозивна и фантастична надпревара с времето, д-р Парнасъс трябва да се бори, за да спаси дъщеря си и да поправи грешките, направени от него в миналото - завинаги!

Последният филм на Хийт Леджър

Ако не ми мине котка път утре, ще кача субса clapping.gif\

___
Субтитри: http://subsunacs.net/get.php?id=57147
van4et0o
Наистина, оправи я... Филма е невероятен, успех! clapping.gif
thankyou
<#thank#>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.