Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Антикиллер Д.К: Любовь без памяти
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
krasimir sevov


Резюме: Бившият майор от полицията Коренев, по прякор Лисицата, след събитията свързани с ликвидацията на банда терористи, продължава да се бори със злото във всичките му аспекти. Този път съдбата заварва Лисицата в психиатрична клиника, където той се крие от окръжаващата го действителност.Жена му го е напуснала, проблеми в службата, заради нетрадиционните методи на действие и само в клиниката Лисицата се чувства добре. Но, когато в града стават редица покушения на хора от досегашния му живот, Лисицата не успява да остане настрана. Банкера Хондачов и неговия консултант Катя, измъкват Коренев от клиниката и го молят да им помогне да намери хората, поръчали убийството на банкера. Очевидно отмъкнали голяма сума пари от неговата банка Лисицата, повече от интерес към момичето, се съгласява без да има представа в какво се забърква. Разследването ще сблъска Лисицата с неговото минало, което той се старае да забрави и ще преобърне живота му, подарявайки му истинската любов.


Превод и субтитри : Десислава Кичекова и Красимир Севов

Субтитри
van4et0o
Доколкото помня вие превеждахте и Черната мълния, нали? Браво, още един руски филм... аз в момента уча руски и се надявам да науча и него clapping.gif Успех!
krasimir sevov
Да превода е готов. Само му набивам тайминг и ги пускам. Надявам се до 2 дена да свърша.
thankyou
<#thank#>
dieselboy
Браво! Напоследък излязоха стотици добри руски филмчета и най-вече сериали. Лошото е, че преводачите от руски са много малко и сме длъжни да ги подкрепяме. Дори предлагам да направим отделна тема, само за руско кино. Мерси за превода на колегите.
Raikonen07
И аз благодаря за превода на този филм. Имам 1 и 2 част на двд и ми харесаха много. Да се надяваме, че и тази ще е така добра.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.