Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Baywatch - season 4/ Спасители на плажа
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
niksataa.

Baywatch - season 4/ Спасители на плажа

## Режисьор : Майкъл Берк, Дъглас Шуортц, Грегъри Дж. Бонън и др.

## В ролите : Дейвид Хасълхоф, Никол Егърт, Дейвид Чарвет, Памела Андерсън, Джерами Джаксън,
Грегъри Алън Уилямс, Александра Пол и др.

## Държава : САЩ

## Година : 1993 - 1994

## Резюме : Тези дълги серии проследяват приключенията на отбор спасители на претъпкан от посетители плаж. Ветеранът-спасител Мич Бюканън ги наглежда новите, които идват и си отиват всеки сезон, докато те бдят за сигурността на плажа и почиващите. Понякога обаче той трябва да предвиди план, за да ги спаси от надигащите се гневните изблици, които понякога пламват помежду им в тази напрегната среда.

Може да го изтеглите от Zamunda.net

Прогрес:

Baywatch.S04E01 - ТУК

Baywatch.S04E02 - ТУК

Baywatch.S04E03 - ТУК

Baywatch.S04E04 - ТУК

Baywatch.S04E05 - ТУК

Baywatch.S04E06 - ТУК

Baywatch.S04E07 - ТУК

Baywatch.S04E08 - ТУК

Baywatch.S04E09 - ТУК

Baywatch.S04E10 - ТУК

Baywatch.S04E11 - ТУК

Baywatch.S04E12 - ТУК

Baywatch.S04E13 - ТУК

Baywatch.S04E14 - ТУК

Baywatch.S04E15 - ТУК

Baywatch.S04E16 - ТУК

Baywatch.S04E17 - ТУК

Baywatch.S04E18 - ТУК

Baywatch.S04E19 - ТУК

Baywatch.S04E20 - ТУК

Baywatch.S04E21 - ТУК

Baywatch.S04E22 - ТУК

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!
thankyou
<#thank#>
the swimmer
Субтитрите за 1 сезон където си направил са жестоки,много ми харесаха,тайминга си го олучил перфектно,правописни грешки не видях,но и да има някаде,за мен не е проблем.Благодарение на теб,сега ще мога да се насладя на 1 сезон от 1 до последния епизод.Продължавай в същия дух.Разчитам на теб. thankyou.gif unacs.gif good.gif yahoo.gif smile.gif
arsenal_fan
Човече ти си уникат още не съм почнал да тегля 4 тия сезон ,а ти си го преполвил вече.Браво rock.gif clapping.gif clapping.gif biggrin.gif
DVDriper
Аз имам всичките 11 Сезона
Благодарение на теб ще мога да ги изгледам
Много ти Благодаря
ognen_demon1989
Цитат(DVDriper @ 21 Mar 2010, 10:10 PM) *
Аз имам всичките 11 Сезона
Благодарение на теб ще мога да ги изгледам
Много ти Благодаря

В Замунда има само 9 от тях.... останалите два от къде да ги намеря ? Иначе Никса Благодаря много че превеждаш филмчето !

_____
Използвайте по възможност бутоните НОВ ОТГОВОР или БЪРЗ ОТГОВОР, вместо бутона ОТГОВОРИ, за да се избегне претрупването на темата с излишни цитати. (Глобални Модератори)
niksataa.
Останалите сезони ги има в арената, иначе може и да се изтеглят от емулето
mainata2000
мерси много за субтитрите, много са добри интересува ме имаш ли намерение да превеждаш и следващите сезони?
niksataa.
Цитат(mainata2000 @ 4 Apr 2010, 09:50 PM) *
мерси много за субтитрите, много са добри интересува ме имаш ли намерение да превеждаш и следващите сезони?

Ами мисля да преведа и останалите 7 сезона

_____
Използвайте по възможност бутоните НОВ ОТГОВОР или БЪРЗ ОТГОВОР, вместо бутона ОТГОВОРИ, за да се избегне претрупването на темата с излишни цитати. (Глобални Модератори)
chakal4o
thanks.gif
mainata2000
нети давам зор чисто информативно до събота ще има ли субтитри за някоя серийка, че нещо се зарибих.
zlat0t0
Замазвай положението с друг сериал smile.gif Всички сме зарибени, спор няма! Аз лично следя около 5-6 сериала и не ми прави впечатление кога се качва превода smile.gif Колкото е нужно ще чакаме, все пак превода е по слух и там въпроса не е само да разбереш какво се говори, ами и да създадеш самите субтитри с точния тайминг, което от своя страна е голяма играчка smile.gif
mainata2000
Цитат(zlat0t0 @ 6 Apr 2010, 11:39 PM) *
Замазвай положението с друг сериал smile.gif Всички сме зарибени, спор няма! Аз лично следя около 5-6 сериала и не ми прави впечатление кога се качва превода smile.gif Колкото е нужно ще чакаме, все пак превода е по слух и там въпроса не е само да разбереш какво се говори, ами и да създадеш самите субтитри с точния тайминг, което от своя страна е голяма играчка smile.gif

да наясно съм и затова благодаря на никсата за усърдната работа.
_____
Ann
Koga 6te ka4ite novi subtitri na Baywatch 04?
niksataa.
Ами до 2 дни ще има субтитри за новия епизод
niksataa.
Извинявам се за закъснението, но бях извън града за няколко седмици и ми беше трудно да превеждам, но от утре ги почвам smile.gif
zlat0t0
Луд умора няма smile.gif
niksataa.
Нали smile.gif само се поти
zlat0t0
Точно така smile.gif unacs.gif smoke.gif
lov3rka
Божееее вчера влязох и видях че субтитрите за 19 за на 20% а днес вече са готови че и за 20ти има прогрес. ТИ СИ МАШИНА!!!!!!! МНОГО МНОГО МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!! clapping.gif clapping.gif clapping.gif w00t.gif wub.gif rock.gif clapping.gif
qwerty
Пич, мисля, че намерих английски субтитри за 2 и 3 сезон.Ако решиш нещо да поправяш или да довършиш останалите със тези субс, кажи и ще ги постна тук.Понеже на някои места няма субс, разбирам те, все пак е по слух.Но с тези английски ще ти е много по лесно, макар и само за 2-та сезона да са...
niksataa.
Цитат(qwerty @ 5 Jul 2010, 03:31 PM) *
Пич, мисля, че намерих английски субтитри за 2 и 3 сезон.Ако решиш нещо да поправяш или да довършиш останалите със тези субс, кажи и ще ги постна тук.Понеже на някои места няма субс, разбирам те, все пак е по слух.Но с тези английски ще ти е много по лесно, макар и само за 2-та сезона да са...

Втори и трети сезон са преведени, мерси все пак wink.gif
mainata2000
само да попитам като превършиш с 4-ти сезон да очакваме ли 5-ти или тва беше?
niksataa.
Започвам пети сезон smile.gif след това
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.