Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Underbelly / Гангстерска война [2008]
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
dieselboy
UNDERBELLY

Режисьор : Tony Tilse

В ролите : Rodger Corser, Caroline Craig, Gyton Grantley, Kat Stewart, Frankie J. Holden, Jane Harber, Martin Sacks, Les Hill, Robert Mammonet; Kevin Harrington, Simon Westaway, Eliza Szonert, Madeleine West, Damian Walshe-Howling, Ian Bliss, Petra Kalive, Osvaldo Maione, Gerard Kennedy, Neil Melville

IMDB

Държава : Australia

8.0/10 1,348 votes

Година : 13 February 2008 - 4 May 2009

Времетраене : 13 х 42 мин.

Резюме : Войни на банди започват в Мелбърн между нощния гангстер Алфонс Гангитано, "черният господар на Лайгън стрийт" и легандарната шайка на Карлтън Круу с убийство на долнопробния престъпник Грег Уъркмън на празненството в чест на Св. Килда. Прелестният гангстер Алфонс се застрахова при убийството, убеждавайки двама свидетели да не дават показания, а клането е само първата стъпка от хулиганството, което ще последва и ще повлече Алфонс по пътя на самоунищожението.

ТРЕЙЛЪР 1

ТРЕЙЛЪР 2

СВАЛЕТЕ СЕРИАЛА

_____
* Субтитри на български: http://subsunacs.net/search.php
(Глобални Модератори)
thankyou
<#thank#>
dijon
Браво! Целия ли мислиш да го преведеш (всичките 3 сезона)?

И още нещо, целия ти сезон ли е от Замунда (сиреч за Uncut DVDRip-а)? Че няма сийд и ще трябва да го диря на друго място.
dieselboy
Ами, първо ще преведа първи сезон. После, ако има достатъчно интерес, може и другите.
Аз също не съм го теглил от Замунда, а от тук - http://www.iptorrents.com/details.php?id=296538,
само че е с покани. Това че е UNCUT не мисля че ще е проблем. Сериите са с еднаква дължина предполагам
и ще стават за всички двд рип версии субтитрите. Ако не стават, ще ги преправим, това е най-лесно. Потърси го по free тракерите
и като го намериш, дай линк тук за да могат и други да си свалят първия сезон. Другият вариант е да се поднови сийда в Замунда
или да накараме някой да качва серия по серия от преведените. Ще го измислим, dijon, знаеш че няма лабаво при мене. smile.gif
dijon
Цитат
The current user account limit reached!

Няма значение, намерих същия торент като от замунда, но със сийд - http://isohunt.com/torrent_details/1002795...lly?tab=summary
: )
А за интереса... дано, че изглежда доста обещаващо крими. Тея дни ще го тествам.

П.п. Тествах го. Добър е, доближава нивото на "Семейство Сопрано". Успех с останалите епизоди! smile.gif
HAKERAKN
Филма е качен и в АренаБГ от мен. Ще качвам епизодите един по един когато са готово субтитрите за съответния епизод. Моля преводача да ми пише в АренаБг когато има готови субтитри.
dieselboy
ОК.Мерси за това.
veskovg
Отдавна чакам някой да продължи да превежда сериала. Ще съм благодарен clapping.gif
veskovg
Да не стане като с предишния превод от конкурентния сайт - превод на три серии и до тук?
dijon
В момента нашия човек превежда друга сериалка - МЕЧ (която също не е за изпускане). Имай търпение.
dieselboy
"Меч" , както и "Излъжи ме". Те са доста по-гледани така че първо ще приключа с тях, или поне с "Меч",
от който остават 3 серии и тогава ще се върна към този. Нормално е да го оставя на по-заден план, при положение,
че го гледат 20 човека. Но щом съм поел ангажимент първи сезон ще го преведа.
dijon
Е как, гледам, че даунлоуда на предните епизоди доста е скочил. Дали някой умишлено си е играл да точи над 1000 пъти епизодите - не знам. : )
dieselboy
dijon, това е твоя работа сигурно. : D Само и само да ме накараш да продължа превода.
Проверих по Арената и Замундата - сериите са свалени около 200 пъти, така че останалите 1200 не знам за какво са били.
Това в кръга на майтапа. До седмица-две ще се върна на този и ще довърша първи сезон. Един младеж уж се беше навил,
вика дай да превеждам нещо. Дадох му аз 7-а серия на този, той вика до утре вечер ти я връщам преведена. От тогава минаха
20 дена, ни кост ни вест. Явно е разбрал че тая работа не е като оная smile.gif Та, отстрани хората си мислят, че е лесно, че става едва ли не за един час. В действителност обаче си е зор и много безсънни нощи.
dieselboy
Преводът е подновен. Очаквайте скоро серия 1х6.
veskovg
Да не ве налегна жегата нещо?
dieselboy
Работиме, но поне аз имам още 3-4 неща, които са по-гледаеми. Ще се преведе сезона, но срокове не давам.
До 3-4 дни ще излезе 7-а серия.
veskovg
нещо май го закършихте с превода hmm.gif
dieselboy
Не сме го закъсали изобщо. Просто колегата, който щеше да се включи и да преведе 7-а серия явно се отказа, щото не ми е писал скоро. Аз имам поне 3-4 други проекта, които като изпълня ще се върна и на този сериал. Никога не оставям работата си недовършена, така че ще има превод за 1-ви сезон, просто не мога да се ангажирам със срокове. Ако има желаещ преводач да помогне, нека ми пише.
dieselboy
Underbelly 01x07

Изтегли субтитри

Преводът продължава на пълни обороти.
dieselboy
Underbelly 01x08

SUBTITLES

Сериалът е страхотен! Едва вчера успях да догледам първи сезон и вече съм на втори.
Препоръчвам го! До края на другия месец ще бъде преведен първи сезон.
slon4ik
Всички сезони са с по 13 епизода. На 13.06.2010 е излязла 13 серия от трети сезон. Доста работа ще има за преводачите. Надявам се, че ще качат и другите сезони в арената след като са преведени. Спорна работа!
dieselboy
И трите сезона ги има в Замунда. За сега съм поел ангажимент само за първи сезон. Понатам ако ми остане време или не започна друг сериал, мога да започна и втори.
hamur
С нетърпение очакваме превод на следващите серии.
nasger
Здравейте!
Не знам дали тук му е мястото да пиша, но преди години на видеокасета съм гледал този филм - Gangster Wars (1982). Ето и линк към IMDB - http://www.imdb.com/title/tt0082434/
Заглавието съвпада, за мафията в САЩ е /Лъки Лучано, Сийгъл, Ал Капоне/ Много е интересен. Прерових из нета за него, но нищо не излезе. Ако някой го намери ще бъде чудесно. Благодаря предварително и извинения, че писах в темата.
batmana
Ще преведеш ли и другите сезони?
Syndicate
Някой ентусиаст за останалите сезони?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.