Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Pretty Little Liars/Сладки малки лъжкини
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
mousy
Pretty Little Liars/Сладки малки лъжкини

## Режисьор : Марлийн Кинг

## В ролите:Холи Мари Комбс, Люси Хейл, Амбър Борицки, Тамин Сърсок

## IMDB: Линк към IMDB

## Държава:САЩ

## Година:2010

## Времетраене:42 минути

## Резюме:Новата телевизионна продукция на ABC Family Pretty Little Liars излиза на 8 юни. Тя е базирана на поредицата книги от Сара Шепърд.
Слуховете процъфтяват сред именията, мерцедесите и идеално подрязаните живи плетове в оазиса за богаташи- градчето Роузууд, Пенсилвания.
Зад огромните си очила „Гучи", под перфектните си маркови дрешки, всеки тук има нещо за криене - особено гимназистките Спенсър, Ариа, Емили и Хана.

Спенсър без свян пожелава гаджето на ближния си (на собствената си сестра, всъщност), Ариа ловко завърта любовна афера с учителя по английски (току-що го арестуваха в леглото!), Хана използва някои отвратителни трикове, за да се превърне в неотразима красавица, а Емили направо си губи ума по новото момиче (!) в училище... Какви палавници, а? Но - о, вие още нищо не знаете!
Още от седми клас сладураните крият една ужасна тайна, която смятат за погребана навеки. У-упс... голяма грешка!
Внимавай какво приказваш и дори какво си мислиш, защото не знаеш какви сили ще предизвикаш да го извадят наяве!
Като казахме „погребана" тайна не подозирахме, че някой наистина ще бъде погребан най-неочаквано...

В един прекрасен ден четирите сладурани започват да получават странни SMS съобщения - всъщност заплашителни послания, подписани от някой неизвестен, с мистериозния инициал „А".
Възможно ли е „А" да е Алисън - суперпопулярното момиче, изчезнало преди три години?
Алисън - мразената и обожавана тяхна най-добра приятелка, техният идол и обект на ужасна завист, техният властелин и низвергнат кумир?
Алисън, която знае всичко за всяка от тях... Тръпки да те побият - Алисън я няма, но посланията те карат да мислиш, че тя те наблюдава отнякъде всеки божи ден, всеки миг, дори когато се криеш в собствените си мисли!
Реалността крещи, че това е невъзможно. Но ако „А" не е Алисън, тогава кой е? И как би могъл да знае толкова много за лошите момичета, каквито са били, и за още по-лошите момичета, каквито са станали?
Внезапно техните тайни - и най-голямата, и най-малката, дори най-дълбоко заровената - са заплашени да изплуват.
Изведнъж се оказва, че в солидния Роузууд вече няма нищо сигурно, а образцовите момичета са малки, сладки - и ужасни - лъжкини.
И ще си плащат скъпо за всичко. А това е само началото...

## Субтитри: Първи епизод - благодарение на ashley
Втори епизод -благодарение на mousy
Пети епизод -благодарение на mousy
Шести епизод - благодарение на ashley
Седми епизод - благодарение на ashley
Осми епизод - благодарение на mousy

_____
Субтитри на български: http://subsunacs.net/search.php
(Глобални Модератори)
thankyou
<#thank#>
ashley
Успех yahoo.gif
Много се радвам, че някой от тук се захвана със сериалчето, някой по-сериозен от мен laugh1.gif
mousy
хаахах laugh1.gif laugh1.gif Ако под "по-сериозен" визираш мен... Не съм много съгласна laugh1.gif laugh1.gif
Просто Истинската кръв нещо не ми хваща окото тоя сезон и не ми се занимава с нея,
а и не ми се стои без работа, затова се хванах с това сериалче laugh1.gif Пък и няма да се оставяме на саб laugh1.gif laugh1.gif
Raikonen07
http://store.picbg.net/pubpic/06/54/d930170122940654.jpg

е ти постерче
ashley
Както се казва, пълен напред Vala_34.gif
Сериозни или не, важното е да си ударим по една четка laugh1.gif Нека хората се залъгват laugh1.gif
И ако някога те домързи, или излезеш в творчески отпуск laugh1.gif, ще се радвам да помогна с епизодите friends.gif
kaspan4o
Ще продължите ли да превеждате и следващите епизоди на сериала?
mousy
Да
ashley
Седми епизод - ПРЕВОД
Тъй като разполагам със свободно време вече, реших да преведа седмата серия.
Надявам се, че Мойси ще се смили над мен scratch.gif
Също така исках да дам предложение да преведем останалите серии (3,4,5 и 6) rolleyes.gif
mousy
Пети вече е готов smile.gif
Остават 3, 4 и 6 laugh1.gif
ashley
Шести епизод - ПРЕВОД
От това скоростно превеждане очите са ми ей така shock.gif laugh1.gif
mousy
хаххаа laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
kaspan4o
Излезе и новия епизод: ArenaBG - Pretty Little Liars S01E11
ashley
Хайде, Мойс, ти сиииииииии laugh1.gif
Успех с превода goodgood.gif
Selena_Gomez
може ли субтитри за малки сладки лъжкини 11 епизод unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
mousy
Да, започвам го smile.gif
dechi
за сега само на англйски, френски и румънски на чуждоезични СУБТИТРИ

mousy хиляди благодарности, че си ги започнала!
kaspan4o
Ето и новия епизод: zamunda arenabg
mousy ти си на ред smile.gif
kaspan4o
А какво става с 12 епизод?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.