Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Baywatch - season 5/ Спасители на плажа
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
niksataa.

Baywatch - season 5/ Спасители на плажа

## Режисьор : Майкъл Берк, Дъглас Шуортц, Грегъри Дж. Бонън и др.

# В ролите : Дейвид Хасълхоф, Памела Андерсън, Дейвид Чарвет, Ясмин Блийт, Джейсън Симънс, Джерами Джаксън,
Грегъри Алън Уилямс, Александра Пол и др.

## Държава : САЩ

## Година : 1994 - 1995

## Резюме : Тези дълги серии проследяват приключенията на отбор спасители на претъпкан от посетители плаж. Ветеранът-спасител Мич Бюканън ги наглежда новите, които идват и си отиват всеки сезон, докато те бдят за сигурността на плажа и почиващите. Понякога обаче той трябва да предвиди план, за да ги спаси от надигащите се гневните изблици, които понякога пламват помежду им в тази напрегната среда.

Може да го изтеглите от Zamunda.net

Прогрес:

Baywatch.S05E01 - ТУК

Baywatch.S05E02 - ТУК

Baywatch.S05E03 - ТУК

Baywatch.S05E04 - ТУК

Baywatch.S05E05 - ТУК

Baywatch.S05E06 - ТУК

Baywatch.S05E07 - ТУК

Baywatch.S05E08 - ТУК

Baywatch.S05E09 - ТУК

Baywatch.S05E10 - ТУК

Baywatch.S05E11 - ТУК

Baywatch.S05E12 - ТУК

Baywatch.S05E13 - ТУК

Baywatch.S05E14 - ТУК

Baywatch.S05E15 - ТУК

Baywatch.S05E16 - ТУК

Baywatch.S05E17 - ТУК

Baywatch.S05E18 - ТУК

Baywatch.S05E19 - ТУК

Baywatch.S05E20 - ТУК

Baywatch.S05E21 - ТУК

Baywatch.S05E22 - ТУК

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ
mainata2000
евала.мерси много.
kaspan4o
niksataa. е машина направо wink.gif thankyou.gif
мерси много за субса до сега и успех за напред. drinks.gif
thankyou
<#thank#>
zlat0t0
Моето лично мнение е, че от 5ти сезон нататък са най-интересните серии с най-хубавите актьори участвали в този сериал smile.gif Не, че предните сезони не ми харесваха, но повечето ми спомени за сериала са от този сезон за напред smile.gif Това е един страхотен сериал, който ме връща в детските ми спомени smile.gif Приятно гледане на всички и благодарности на Никс smile.gif
mainata2000
съгласен съм от 5-ти сезон докато идват спасители на плажа:Хавай са най-яките епизоди
zlat0t0
Най-яките smile.gif Но и стават все по-трудни за превод по слух, защото просто има много повече диалози от колкото в началото smile.gif
mainata2000
евала най-после прогрес
niksataa.
извинявайте за закъснението на субтитрите за серията но просто имах малко лични проблеми, субтитри до няколко дни smile.gif
kaspan4o
niksataa. бързо напредваш с 3 епизод. wink.gif дано и другите са ти така лесни като този успех и едно голямо благодаря.
drinks.gif drinks.gif drinks.gif
bojidar stoykov
mn blagodarq manqk ... nadqvam se skoro da ka4i6 subs do kraq na sezona i izob6to do 10 sezon smile.gif
lov3rka
Ейййй много ме радва нашия преводач wub.gif
niksataa.
Цитат(lov3rka @ 16 Sep 2010, 11:30 AM) *
Ейййй много ме радва нашия преводач wub.gif

smile.gif
niksataa.
Хора, искам само да ви кажа, че има разминавания със серийте според IMDb и мисля, че там серийте са подредени правилно, но ще ги направя за тези от рилейза в Замунда, просто номерацийте на серийте не съвпадат, това е smile.gif
Според IMDb този 15- ти епизод, въщност е девети biggrin.gif и е така! Просто в Замунда са качени неправилно, но какво да се прави, късно видях грешката smile.gif
mainata2000
браво за бързия и качествен превод. благодарим ти много.
zlat0t0
Машина...?
Хмм... Слабо казано smile.gif
niksataa.
Цитат(zlat0t0 @ 24 Sep 2010, 12:07 PM) *
Машина...?
Хмм... Слабо казано smile.gif

Дойде ми музата biggrin.gif
BadJoker!
Готов ли е сезонът? Питам за да знам дали да местя темата.
kaspan4o
BadJoker! принципно са 22 епизода, а като гледам вече е пуснал и темата за 6 сезон което означава че можеш да я местиш wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.