Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Neighbor / Съседката
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
jokovi4
Neighbor / Съседката (2009)

Жанр: Ужаси, Трилър
Година : 2009
Държава : САЩ
Времетраене : 90 минути
Режисьор : Robert A. Masciantonio
В ролите : America Olivo, Christian Campbell, Mink Stole, Lauren Rooney, Pete Postiglione, Joe Aniska, Sarah McCarron, Amy Rutledge, Giovanna Galdi, Tracy Toth, Meredith Orlow, Stink Fisher, Angeline Zeigler, Megan Madsen

IMDB

.:: Резюме ::.

Мистериозно ново момиче пристига в луксозен квартал и бързо започва да тероризира града. След като започва да нахлува в домовете и да измъчва жителите, хората разбират, че тя не е просто една обикновена нова съседка.

Линк към субтитрите

Линк към филма

Преводът е по слух!
thankyou
<#thank#>
vkehayov
Цитат(jokovi4 @ 23 Jul 2010, 10:15 PM) *
...
Преводът е по слух и се извършва личноот мен. Таймингът също правя аз, затова моля без излишни запитвания, кога ще бъдат готови субтитрите.

И защо трябва да е по слух, и да правиш тайминг, като има готови??? hmm.gif
http://subscene.com/Neighbor/subtitles-83713.aspx
niksus
Сигурно защото титрите са качени 15 часа по-рано в subscene, а темата е от преди 50+ часа.
jokovi4
Цитат(niksus)
Сигурно защото титрите са качени 15 часа по-рано в subscene, а темата е от преди 50+ часа.

Абсолютно сте прав. Когато започнах превода, нямаше английски субтитри. А когато излязоха, вече бях направил тайминга и бях нахвърлил превод на повечето реплики.
vkehayov
Цитат(niksus @ 25 Jul 2010, 02:22 AM) *

Първо, не питам теб. Второ, като правиш разследване кое кога е качено, би трябвало да видиш, че разликата е 5 ч. и 13 мин. rolleyes.gif wink.gif
0ld SCho0l
Цитат(vkehayov @ 26 Jul 2010, 08:15 PM) *
Първо, не питам теб. Второ, като правиш разследване кое кога е качено, би трябвало да видиш, че разликата е 5 ч. и 13 мин. rolleyes.gif wink.gif

И според теб subscene и нашият форум ползват една часова зона?
vkehayov
Цитат(jokovi4 @ 25 Jul 2010, 11:09 PM) *
Абсолютно сте прав. Когато започнах превода, нямаше английски субтитри. А когато излязоха, вече бях направил тайминга и бях нахвърлил превод на повечето реплики.

w00t.gif rolleyes.gif Първо си направил тайминга....
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.