Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Diary of a Wimpy Kid (2010)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
kremitto

## Режисьор : Тор Фройдентал

## В ролите : Стив Зан, Клои Мориц, Рейчъл Харис, Девон Бостик, Закари Гордън, Алекс Ферис, Грейсън Ръсел, Кениан Ръсел

## IMDB : Линк към IMDB

## Оценка в IMDB : 6.1/10 1,252 votes

## Държава : САЩ

## Година : 2010

## Времетраене : 94 минути

## Релийзът е на група : ARROW

## Резюме : Филмът е адаптация по едноименния реалистичен роман с рисунки на Джеф Кинли, излязъл на 1 април 2007 година и превърнал се в бестселър.

Историята е за приключенията на учениците в средно училище Грех Хефли (Закари Гордън) и Роули Джеферсън (Робърт Капрон) през учебната им година, разказана през дневника на Грег и рисунките в него.

Филмът съчетава реално действие с анимация.

Прогрес: Готови! LINK
[color="#FF0000"]
thankyou
<#thank#>
ashley
Успех с превода, Креми clapping.gif
kremitto
Хаха, Ашли, мерси laugh1.gif Като е готов ще го пратя първо на теб, за да видиш какви умнотии превеждам biggrin.gif Да ми се посмееш още толкова laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
ashley
Недей се издавай, нека бъде изненада за зрителите laugh1.gif
Поласкана съм, че ще бъда първата, която ще види тези "умнотии" airkiss.gif laugh1.gif
kremitto
Значиии само името ще ти кажа сега laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif Като ще отбележа, че не съм го превела аз, а така самия комикс, по който е правен е преведен "Дневникът на незадоволеното дете" laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif До 1-2 дена ще кача превода laugh1.gif laugh1.gif на 400 от 1260 субтитъра съм rolleyes.gif
ashley
Браво, бързо напредваш good.gif
Честно, заглавието леко ме плаши laugh1.gif
kremitto
Ми свикнала съм явно да превеждам сериали и да бързам, за да не ме изпреварят laugh1.gif
ashley
И аз винаги бързам от страх, че някой може да качи преди мен laugh1.gif
Затова сега превеждам филми, които ги има само по чуждите тракери и не си давам много зор вече smoke.gif
vodkata89
Извинявам се много но не се казва "Дневникът на незадоволеното дете" а Дневника на едно разочаровано детe smile.gif smile.gif
kremitto
Да, да, знам smile.gif Просто търсих първо дума по дума и намерих Wimpy като незадоволен и явно ми е останало в главата като писах коментара smile.gif Иначе след това се поразрових в Гугъл и намерих превода smile.gif Точно така съм го превела rolleyes.gif
vodkata89
ееее ти правиш 5 дена субтитри не можеш ли малко по барзо hmm.gif
Raikonen07
ее са па ти ного екстри искаш

повечкото време да си е за мен, па през другото ако има време нека превежда
kremitto
Водката, даже няма и да те удостоя с отговор smile.gif Райконен, няма смисъл да се занимаваш smile.gif)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.