Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Weeds Season 8
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Durden BG
"ТРЕВА"
Сезон 8
(2012)

По идея на Дженджи Коан

В ролите : Мери-Луиз Паркър (Нанси Ботуин), Хънтър Париш (Сайлъс Ботуин), Александър Голд (Шейн Ботуин), Кевин Нийлън (Дъг Уилсън), Джъстин Кърк (Анди Ботуин), Дженифър Джейсън Лий (Джил Прайс-Грей), Мел Феър (Скот Грей)

Година : 2012

Времетраене : 30 минути

Държава: САЩ

Език : Английски

Телевизия: SHOWTIME

Премиера: 01 Юли 2012

Жанр : Черна комедия, Криминален

Линк към официалния сайт: SHO.COM

Линк към IMDB: IMDB.COM (7.8/10 рейтинг [21,515 гласа])

Episode 1 - "Messy"/ Епизод 1 - "Бъркотии" - 01.07.2012

ОБЯВЕНИТЕ ДАТИ СА НА ИЗЛЪЧВАНЕТО НА ЕПИЗОДИТЕ В САЩ
ЗА БЪЛГАРИЯ ЕПИЗОДИТЕ ИЗЛИЗАТ С ЕДИН ДЕН ЗАКЪСНЕНИЕ

Продуциран от отдела на "Showtime" занимаващ се с кабелните мрежи на компанията, "Трева" разказва историята на Нанси Ботуин (Мери-Луиз Паркър) - чийто комфортен и безгрижен живот в американско предградие е разбит от смъртта на съпруга й. При липсата на каквито и да е финансови постъпления, Нанси решава да се възползва от винаги високото търсене на дрога и започва да продава марихуана на своите съседи.

В последния, осми сезон на сериала, Нанси току-що е простреляна в главата от непредвиден стар/нов противник. Въпрос на време, обаче е тя да се съвземе и да се завърне към любимото си занимание - пласирането на марихуана.

Действието на новия сезон се развива в Олд Сандуич - малко предградие в Кънектикът, където Нанси, заедно със Сайлъс, Шейн, Стиви, Дъг и Джил се надява да възроди успешния си бизнес.

Новият сезон на "ТРЕВА" за последен път ще ни предложи куп забавни ситуации и няколко, със сигурност, доста добри изпълнения от гостуващите тази година актьори.

Не ни остава нищо друго, освен да се отпуснем и да се насладим на това бижу и да очакваме с нетърпение (а и малко тъга) края на сериала в специален едночасов епизод. Какво ли са ни подготвили този път Дженджи Коан и компания???
thankyou
<#thank#>
Durden BG
Сериалът "ТРЕВА" подновен за 7-ми сезон!!!

От телевизия SHOWTIME съобщиха, че настоящият сезон на сериала "ТРЕВА" няма да бъде последен. Поради огромния зрителски интерес, продуцентите вече са взели решение да подновят сериала за нов 7-ми сезон. Единствената информация на този етап е, че новият седми сезон ще бъде излъчен през 2011 година.

Е, това ако не е добра новина!!!
Durden BG

ОЧАКВАЙТЕ НОВИЯ 7-МИ СЕЗОН НА СЕРИАЛА "ТРЕВА" ОТ 27-МИ ЮНИ 2011!!!
Sliding
Чакаме го smile.gif
raptor68
очакваме с нетърпение новия сезон и превода !благодарим предварително!!
Durden BG
Цитат(raptor68 @ 2 Jul 2012, 12:45 PM) *
очакваме с нетърпение новия сезон и превода !благодарим предварително!!

Преводът на епизод 1, сезон 8 може да изтеглите от линка в описанието на сериала.
raptor68
на мен ми излиза като препратка към сайта и не е превод или рар файл?!!!
Durden BG
Цитат(raptor68 @ 4 Jul 2012, 09:15 AM) *
на мен ми излиза като препратка към сайта и не е превод или рар файл?!!!

Опитай да ги изтеглиш от тази страница. Линкът е по-долу в този коментар.
raptor68
отлично ,благодаря!!
Durden BG
Цитат(JJD @ 4 Jul 2012, 11:21 AM) *
Durden BG - заради енкодинга на файла са изтрити, и тези ще бъдат изтрити отново, трябва да са в ANSI енкодинг, отвори си ги в totepad и си го оправи wink.gif
Или качи тези които съм прекачил (само съм ти сменил енкодинга)

OK, надявам се, че тези, които качих преди малко ще отговорят на изискванията.
Благодаря!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.