Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Just Ask My Children
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
BadGirl

just ask my children (2001)

IMDB

Година: 2001

Режисьор: Arvin Brown

Жанр: Драма

С участието на: Virginia Madsen, Jeffrey Nordling, Graham Beckel, Robert Joy и др.

Резюме: Филмът е изцяло основан на действителни събития, отразяващи т. нар. "лов на вещици". Децата на младо семейство са насилствено принудени да свидетелстват, че са били сексуално малтретирани от родителите си. Невинните хора са хвърлени в затвора, без никаква надежда да излязат от сполетелия ги кошмар. Филмът проследява отчаяната им борба за свобода и справедливост.

Линк към филма

Прогрес: 100%
Превеждам холандските субтитри и ще ми отнеме повече време.....

Субтитри
ognen_demon1989
Филма вече съм го качил в Axel.net и АВеТорентс

BadGirl
Благодаря, ognen_demon1989! Прилагам субтитрите наново, с благодарност към Raikonen07 за синхронизацията. smile.gif
ognen_demon1989
Не аз ти благодаря, че преведе това страхотно филмче. .

П.С Филма вече е качен и в Мастерс, линка малко по-нагоре
ognen_demon1989
Линкове към този сайт за субтитри, както и изписването на името му, не се толерира в Masters-TB! Моля, имайте го предвид занапред!

Хахахаххахахахахах Тея от мастерса колко са жалки. . . Палячовците на Sabza няма да качвам повече торенти там . . . жалки тъ***
savilona
И аз ви благодаря!!На всички,които се включиха! biggrin.gif
Браво!
ognen_demon1989
Спирам торента в Мастерс. . . тъпаците не заслужават да им се споделя превода на това готино филмче . . .
Kaчих го в АвеТорентс !

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.