Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Killer inside me (2010)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
stuny
http://91.196.126.51/posters/4e8c0e9829af4...fc1p_102922.jpg

The Killer Inside Me

Убиецът в мен (2010)
# Жанр: Драма, Криминален, Трилър
# Държава: САЩ
# Година: 2010
# Времетраене: 109 минути
# Режисьор: Майкъл Уинтерботън
# В ролите: Кейт Хъдсън, Джесика Алба, Елиас Котеас, Кейси Афлек, Лиам Айкен, Бил Пулман, Том Боуер и др.
# Качество: BDRip
# Субтитри: До момента не.

# .: Резюме :.
Базиран на едноименния криминален роман на Джим Томпсън, „The Killer Inside Me" разказва историята на Лу Форд (Кейси Афлек), чаровен заместник-шериф в малко градче.

Лу има куп проблеми – с жените, с изпълняването на закона и с нарастващата бройка на труповете в района му, Западен Тексас. Също така и факта, че той е пълен психопат, убиец, садист. Подозрението започва да пада върху него и е въпрос на време алибитата му да се изчерпат. Но в пустата, сурова и по-мрачна от мрака вселена на Томпсън, нищо не е такова, каквото изглежда.

Филмът е номиниран за Златна Мечка на тазгодишния фестивал в Берлин.

Субтитри: http://subsunacs.net/get.php?id=62947
stuny
Има страшно много реплики, но мисля, че до края на седмицата може и да е готов.
thankyou
<#thank#>
reDeyeZ
Аз съм чела книгата и се чудя дали да го гледам.
ashley
Преди време гледах трейлъра и не ме впечатли особено. Ако го гледам, то ще е само заради любимата ми актриса Кейт Хъдсън и отчасти заради Алба rolleyes.gif

И успех с превода smile.gif
stuny
Цитат(ashley @ 31 Aug 2010, 09:30 PM) *
Преди време гледах трейлъра и не ме впечатли особено. Ако го гледам, то ще е само заради любимата ми актриса Кейт Хъдсън и отчасти заради Алба rolleyes.gif

Няма проблеми за сега, но са страшно много реплики. Днес съм на работа, утре продължавам. Търпение... rolleyes.gif
stuny
Преводът е готов, чака одобрение.
rock68
Цитат(ashley @ 31 Aug 2010, 09:30 PM) *

Кейт Хъдсън е една от любимите ми актриси за това дадох заявката.Благодаря за превода.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.