Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Deep (2010) - Е4
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
doboman
THE DEEP / БЕЗДНАТА

Genre: Mystery, Thriller, Drama

Year: 2010

Country: UK

Runtime: 60 min

Director: Simon Donald

Cast: James Nesbitt, Orla Brady, Goran Visnjic, Minnie Driver

IMDB Link: The Deep (2010)

.: Сюжет :.
"Бездната" е драматичен сериал, в който една група учени формират експедиция, за да открият истината за случилото се на техни колеги, чиято подводница изчезва необяснимо под ледовете на Арктика. Един неканен правителствен агент се присъединява към тях, в търсене на истината.

....
Епизод 1: "Към дълбините"

Епизод 2: "В корема на Звяра"

Епизод 3: "Духове от дълбините"

Епизод 4: "Всичко се разпада"

Епизод 5: "Последен дъх" - Progress: 85%

Линк към сериала: Замунда | Арена

П.С. От сега казвам, остава малко от 5-та част.... въпреки това, не се ангажирам със никакви срокове!

_____
Субтитри на български: http://subsunacs.net/search.php
(Глобални Модератори)
thankyou
<#thank#>
COBRA
Браво че се зае,тъкмо си мислех че няма кой да го направи,и бях решил аз да почна,даже бях намерил и Английски субтитри,а ти започна,екстра,мерси още веднъж от мен.
truden
много благодаря biggrin.gif ...ако мога с нещо да съм полезен с английски или с друго кажи
didomh3
Благодарности за превода, сериала наистина изглежда интересен, странно защо само 5 епизода, но да се надяваме за 2 сезон. smile.gif
raptor68
е ти пък сега ще ги сравняваш с ,,примевал ,, ли?
raptor68
нещо ти се закучи работата на 99%?успехи занапред!!
raptor68
верно е , те братушките си джарят по руски и не ги ибават тия ингилизи!!
raptor68
руснаците пак ти объркаха работата ,братле!?
doboman
Цитат(raptor68 @ 10 Oct 2010, 03:58 PM) *
руснаците пак ти объркаха работата ,братле!?

Не ми харесва иронията ти... определено. Ако имаш желание, действай... не съм вързал никой да чака превода ми.
raptor68
не се обиждай приятелю ,нямах такова намерение !аз дори съм фен на твоята работа а ти го приемаш за критика и ирония !!!недей така ,работи си спокойно ,не е заек да избяга!! unsure.gif
Lordshsh
Пич Евала ти правя че се занимаваш с това и че превеждаш това сериалче макар и гледано от няколко стотин човека smile.gif супер Мерси отново и кво да ти пожелая освен безгрешен и лесен превод smile.gif tongue.gif

П.С. 4-ти епизод ще бъде пуснат едва утре привечер. Човекът който преглежда и одобрява превода е извън града. Утре ще бъде на линия. През това време ще наблегна на 5-ти епизод, за да не се губи време. Съжалявам за забавянето... smile.gif
[/quote]
altrance
П.С. 4-ти епизод ще бъде пуснат едва утре привечер. Човекът който преглежда и одобрява превода е извън града. Утре ще бъде на линия. През това време ще наблегна на 5-ти епизод, за да не се губи време. Съжалявам за забавянето... smile.gif
[/quote]

Крайно несериозна работа... като не ви се занимава със субтитри да не бяхте започвали изобщо! Това "4-ти епизод ще бъде пуснат едва утре привечер" стои от повече от седмица!
doboman
Цитат(altrance @ 21 Oct 2010, 08:02 PM) *
Крайно несериозна работа... като не ви се занимава със субтитри да не бяхте започвали изобщо! Това "4-ти епизод ще бъде пуснат едва утре привечер" стои от повече от седмица!

Виждам че сте нетърпелив. На вас и на другите съм длъжен да кажа следното:
Правя субтитрите по мое желание, в свободното си време, което за съжаление не е много напоследък...
Ако някой от вас разполага с повече свободно време и най-вече с желание... моля, да заповяда!
Никъде не пише, че трябва да чакате моите субтитри, нито че сте длъжни да ги ползвате!
Мога да пожелая на ентусиастите - успех! smile.gif
nikiivanoff
Благодарности за превода до тук и дано не си ни се разсърдил на нас незнаещите англ. и 5-та серия да си остане така на 85% , че то, толко мъничко остана... rolleyes.gif
orainov
Цитат(nikiivanoff @ 5 Nov 2010, 06:42 AM) *
Благодарности за превода до тук и дано не си ни се разсърдил на нас незнаещите англ. и 5-та серия да си остане така на 85% , че то, толко мъничко остана... rolleyes.gif

... и няма ли кой да помогне на човека?
bld71
Ами ако каже, че има нужда от помощ, предполагам ще се намери желаещ... unsure.gif
nikiivanoff
За всички нас, чакащи , преводът на 5-та серия ще е един прекрасен Коледен подарък ! Знае ли човек, нали тогава се случват чудеса...
dieselboy
Преводача ако няма възможност да довърши превода да ми прати написаното дотук, аз ще го довърша за един ден и ще ги пусна от негово име. Ако наистина са 15% останали за превод дори няма да си добавям името. Сериалът си заслужава, а хората вече два месеца чакат последната серия. Предлагам да ги зарадваме, а, колега?
nikiivanoff
Е това е, мъжка дума от сериозен преводач ! dieselboy, лично ти Благодаря за близо 200-те филма и серии, които съм изгледал с твоите перфектни субтитри ! Vala_34.gif
zayo bayo
Цитат(nikiivanoff @ 12 Dec 2010, 07:26 AM) *
За всички нас, чакащи , преводът на 5-та серия ще е един прекрасен Коледен подарък ! Знае ли човек, нали тогава се случват чудеса...

Даа би бил хубав подарък dance1.gif
dieselboy
Благодаря за хубавите думи на nikiivanoff. Трогнат съм. smile.gif Тъй като човекът не се свърза с мен, поех инициативата и започнах превода отначало. Вече съм на 50%, тъй че до два дни, най-много, ще бъдат готови. Един скромен Коледен подарък от мен за феновете на това доста добро сериалче. Весели празници на всички!
zayo bayo
Цитат(dieselboy @ 23 Dec 2010, 10:32 PM) *
Благодаря за хубавите думи на nikiivanoff. Трогнат съм. smile.gif Тъй като човекът не се свърза с мен, поех инициативата и започнах превода отначало. Вече съм на 50%, тъй че до два дни, най-много, ще бъдат готови. Един скромен Коледен подарък от мен за феновете на това доста добро сериалче. Весели празници на всички!

Амии огромно благодаря за труда който полагаш за нас готоваковците.Весела коледа! А през новата година ти и хората които обичаш да получите всичко това,което наричаме щастие!!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.