Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Modern Family / Модерно семейство
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
ashley

Режисьор : Кристофър Лойд
В ролите : Ед О'Нийл, София Вергара, Джули Бауен, Ту Барел, Джеси Фъргюсън и др.
IMDB : Линк към IMDB
Официален Сайт : Линк към ABC
Wikipedia : Линк към Wikipedia
Държава : САЩ
Година : 2009
Времетраене : 24 минути
Резюме : В новия сезон ще станем свидетели на земетресение, което помага на Мичъл и Камерън да се измъкнат от купон. Същото бива знак за Глория, че трябва да накара Джей да отиде на църква. Бившата приятелка на Мичъл се завръща в града, а майката на Камерън идва на гости. Мани си намира приятелка, която стартира драмата от това той да избира между нея и Глория. Хейли се разделя с Дилън, но Фил продължава да поддържа контакт с него. В един от епизодите децата на Фил и Клеър нахълтат в спалнята им, докато те правят секс. В друг Фил се побърква от факта, че системата за алармиране при пожар, се поврежда, а Джей се опитва да поправи разваления компютър. Според създателите на сериала, за втори сезон са привлечени още сценаристи, които да помогнат за направата на сезон, който да бъде още по-добър от първия.

Носител на наградата "Еми" за "Най-добър комедиен сериал" за 2009 г.

Сезон 2, Епизод 1: СУБТИТРИ
Сезон 2, Епизод 2: СУБТИТРИ
Сезон 2, Епизод 3: СУБТИТРИ
Сезон 2, Епизод 4: СУБТИТРИ
Сезон 2, Епизод 5: СУБТИТРИ
Сезон 2, Епизод 6: СУБТИТРИ
Сезон 2, Епизод 7: СУБТИТРИ
Сезон 2, Епизод 8: СУБТИТРИ
Сезон 2, Епизод 9: СУБТИТРИ
Сезон 2, Епизод 10: СУБТИТРИ
Сезон 2, Епизод 11: СУБТИТРИ
Сезон 2, Епизод 12: СУБТИТРИ
Сезон 2, Епизод 13: СУБТИТРИ
Сезон 2, Епизод 14: СУБТИТРИ

thankyou
<#thank#>
tzeko
Хубав ли е сериала?
ashley
Заслужава си вниманието tongue.gif
0ld SCho0l
Цитат(tzeko @ 13 Sep 2010, 07:02 PM) *
Хубав ли е сериала?

Сериал желязо! laugh1.gif
tzeko
Кърти стени, значи laugh1.gif
ashley
Намерих свободно време и за този сериал, ето и ПРЕВОДА smile.gif
gogocrew
Мерси за субтитрите! Много го обичам този сериал Vala_34.gif Vala_34.gif Vala_34.gif
0ld SCho0l
Цитат(ashley @ 27 Sep 2010, 08:55 PM) *
Намерих свободно време и за този сериал, ето и ПРЕВОДА smile.gif

Данке, какишен, вундаба. laugh1.gif Или иначе казано, мерси, много стабилен епизод. biggrin.gif
ashley
Знам аз, МНОГО го обичаш laugh1.gif
0ld SCho0l, и на мен ми хареса епизода, бях забравила колко у-у-уникално зле са персонажите laugh1.gif Ако продължава така и за 2010 ще вземе Еми rock.gif
ashley
Втори епизод - ПРЕВОД
gogocrew
Мерси, веднага сядам да я изгледам wink.gif smile.gif wink.gif
0ld SCho0l
Фил е най-откАчен от всички. laugh1.gif Само като му видя физономията, ми става смешно. biggrin.gif
Мерси за субтитрите. smile.gif
ashley
То нормална ще дойде само Лили, поне за сега, като поотрасне очаквам и тя да е като всички останали laugh1.gif
Но винаги ми е било интересно как това дете стои толкова кротко laugh1.gif

Трети епизод - ПРЕВОД
gogocrew
Благодаря многоооо Vala_34.gif Vala_34.gif Vala_34.gif Vala_34.gif
ashley
Седми епизод - ПРЕВОД
batejeki
Някакво развитие със осма серия дали има? huh.gif
ashley
Има, утре вечерта най-вероятно ще са готови субтитрите smile.gif
0ld SCho0l
Продължаваш ли с превода? Че преводите на осми и девети епизод са доста зле и ако не разбираш, ще има да се чудиш къде му е смешното на тоя сериал. smile.gif

П.С Надписът на блузата на Фил при сцената с таксиджията! laugh1.gif
ashley
Мислех да се откажа, но изглежда, че ще го продължа smile.gif
В първи сезон и с моя превод са се чудили къде му е смешното (поне така ми беше заявено от някакъв) laugh1.gif
miromiv
Не ни оставяй! Моля те! Сериалчето е най-готината комедия която съм гледал. Субтитрите са си супер.
ashley
Осми епизод - ПРЕВОД
Мисля, че ще намеря време и за останалите две серии smile.gif
ashley
ПРЕВОД - 13-ти епизод smile.gif
krakozia
Би било чудесно някой да довърши 3-и сезон...има само 4 непреведени серии...Снощи гледах наградите ЕМИ...именно този сериал обра най-много награди и ми се струва странно, как у нас няма интерес явно към него, след като с месеци стои недопреведен...Мерси, ако все пак някой реши да ги довърши...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.