Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Enemies Among Us 2010
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
iNfRaSoNiC
Enemies Among Us

Врагове сред нас

Жанр: Екшън, Драма
Режисьор: Дан Гарсия
В ролите: Джеймс Дюмон, Били Зейн, Ерик Робъртс, Робин Гивънс, Грифин Худ, Джуди Хендерсън, Стивън Бауер, Шауна Раполд, Аби Рао и др.
Държава: САЩ
Премиера: 2010 година.
Времетраене: 75 мин.

Резюме: Губернаторът на Луизиана, Чип Мейджърс (Джеймс Дюмон), е водещ претендент за номинацията на своята партия за вицепрезидент, което го поставя на прага на безмерна власт и авторитет. Но Мейджърс има също и минало, което няма как избегне. Съдбата и тъмното му минало се обединяват, за да работят срещу него. Мейджърс скоро започва да се бори не само за да спаси кариерата си, но и за собствения си живот в този политически трилър със съвместното участие на Били Зейн и Ерик Робъртс.

Линк за сваляне: ЗАМУНДА

Прогрес: 100% ЛИНК
iNfRaSoNiC
Субтитрите, които имам са УЖАСНИ! Простотиите, които говорят актьорите са МНОГО, а това, което чувам е НИЩО!
Нерви не ми останаха. Следователно няма да стане много бързо и много хубаво, но както се казва: "като за без пари - толкоз" smile.gif
thankyou
<#thank#>
Phoenix
Я не се нервирай, ами си пий биричката! wink.gif Бавно, но славно. Успех!
iNfRaSoNiC
Цитат(Phoenix @ 25 Sep 2010, 07:21 AM) *
Я не се нервирай, ами си пий биричката! wink.gif Бавно, но славно. Успех!

Вече съм почти готов, но това е последния политически филм, който превеждам по слух!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.