Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Castle / Касъл - Season 3 (2010-2011)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
danito0o96
Castle / Касъл

Участват: Нейтън Филиън, Стана Катик, Джон Хуертас, Шеймъс Дивър и др.
Жанр: Криминален, Драма, Мистерия
Линк към IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1219024/

Сюжет:
Успешният Нюйоркски автор на криминални романи Ричард "Рики" Касъл получава като лична услуга разрешение от кмета да потърси вдъхновение и реални факти, като се мотае с екип детективи. Той веднага става приятел на мъжете. Касъл доказва на горделивата Кейт Бекет, че способността му да мисли като престъпник е още по-безценна от контактите и познанията му в обществото при особени случаи. Междувременно най-голямата опасност се крие в луксозния апартамент на Касъл - обичаната му дъщеря Алексис и властната му известна майка Марта.
thankyou
<#thank#>
plasmen
Преди 2 дни излезе 2ри епизод. Някой работи ли по превода?
lostfan
Направих български постер. Ето го и него -
spider
CASTLE сезон 3 епизод 5

Криминалната драма ”Castle” ни запознава с писателя Ричард Касъл, който е автор на успешна серия от криминални мистерии. Някой от феновете обаче взема прекалено на сериозно романите и започва да убива хора имитирайки историите от книгите на Касъл. Това е забелязано от полицията и автора на книгите бива включен в екипа, който работи по разрешаването на случая и така детективите и писателя започват заедно да разследват серията от убийства в Ню Йорк. В главната роля е Нейтън Филиън, който е най-популярен с ролята си в sci-fi сериала на Джос Уедън ”Firefly”, както и в неуспешният сериал ”Drive”.

www.imdb.com

www.youtube.com

ПРОГРЕС НА СУБТИТРИТЕ - 70%
martichko0
някой заел ли се с 3-тата серия от сезона да я превежда unsure.gif
Gungrave
Браво за мигновения превод на трета серия, но не беше лошо втора да се появи също smile.gif
spider
Castle season 3 episode 4

Криминалната драма ”Castle” ни запознава с писателя Ричард Касъл, който е автор на успешна серия от криминални мистерии. Някой от феновете обаче взема прекалено на сериозно романите и започва да убива хора имитирайки историите от книгите на Касъл. Това е забелязано от полицията и автора на книгите бива включен в екипа, който работи по разрешаването на случая и така детективите и писателя започват заедно да разследват серията от убийства в Ню Йорк. В главната роля е Нейтън Филиън, който е най-популярен с ролята си в sci-fi сериала на Джос Уедън ”Firefly”, както и в неуспешният сериал ”Drive”.

http://www.imdb.com/title/tt1219024/episodes

http://abc.go.com/shows/castle

ПРОГРЕС НА СУБТИТРИТЕ 100%
none_s
Вижте прикачените файловеCastle / Касъл

Сюжет:
Успешният Нюйоркски автор на криминални романи Ричард "Рики" Касъл получава като лична услуга разрешение от кмета да потърси вдъхновение и реални факти, като се мотае с екип детективи. Той веднага става приятел на мъжете. Касъл доказва на горделивата Кейт Бекет, че способността му да мисли като престъпник е още по-безценна от контактите и познанията му в обществото при особени случаи. Междувременно най-голямата опасност се крие в луксозния апартамент на Касъл - обичаната му дъщеря Алексис и властната му известна майка Марта.
merlin
Ами какво стана със 5-та серия субовете?.
raina
Цитат(none_s @ 29 Oct 2010, 10:10 PM) *
Вижте прикачените файловеCastle / Касъл

Сюжет:

Благодаря, очакваме субтитри и за другите серии! Успех! rock.gif
merlin
съгласен съм-браво,но немога да намеря субтитрите за 5-ти епизод, та за това.......помощsmile.gif
Gungrave
Май има нещо сбъркано във файла на субтитрите за 6та серия. Не излизат на кирилица на DVD плейъра, а всичко си е нагласено, с други субс няма грижи?
slon4ik
Днес излезе 9 серия. От доста време никой не пише, че превежда този сериал. Ще може ли тези които са заети с превода да ни кажат до къде са стигнали?
merlin
Много, ама много моля ако има някой да се заеме с превода, че сериалчето е много хубаво, за идващите почивни дни е просто идеално за разпускане
inrage
Като гледам никой не се занимава с превода на този сериал, който ми е един от любимите, така че може и аз да се заема. Ако до излизането на следващия епизод на 24.01 никой не пише, че ще превежда, ще го започна аз . Преводът на епизод 12 е някакъв автоматичен, така че не го броя за прогрес.
inrage
Castle / Касъл

Сюжет:

Когато писателят на криминални Ричард Касъл (Нейтън Филиън) е повикан да помогне в разследването серия от убийства, дело на имитатор на базата на книгите му, той открива, че изпитва удоволствие разкриването на мистерията и иска да продължи. Използвайки връзките си, той се урежда да придружава детективът от Ню Йоркската полиция Кейт Бекет (Стана Катич), твърдейки, че иска да учи и да я използва като основа за следващата си книга. Но техните характери се оказват несъвместими - Касъл с развихрената си фантазия често се сблъсква с по-консервативния и методичен стил на детектив Бекет, но новият живот, който е започнал надхвърля дори неговите очаквания.

CASTLE сезон 3 епизод 13

Касъл и Бекет разследват убийството на водещия детектив по случая с майката на Бекет.

IMDB

TV.com

Релийз: Castle.2009.S03E13.HDTV.XviD-LOL

ПРОГРЕС НА СУБТИТРИТЕ 70%
0ld SCho0l
А излезлите досега епизоди, които нямат превод, ще ги правиш ли? smile.gif Ако си сериозен, разчитай на мен да ти правя редакция, ако има нужда разбира се. Сериалчето заслужава добър превод. Може да уредим и темата да ти прехвърлят даже. smile.gif
inrage
Мисля и с тях да се заема, след като завърша текущия епизод. Ще съм благодарен за редакцията, втори поглед никога не е излишен. Пък и отдавна не съм писал субтитри, сигурно съм позабравил някои неща.

Ето и субтитрите за 13ти епизод. Приятно гледане!

Вижте прикачените файлове
inrage
Castle / Касъл

Сюжет:

Когато писателят на криминални Ричард Касъл (Нейтън Филиън) е повикан да помогне в разследването серия от убийства, дело на имитатор на базата на книгите му, той открива, че изпитва удоволствие разкриването на мистерията и иска да продължи. Използвайки връзките си, той се урежда да придружава детективът от Ню Йоркската полиция Кейт Бекет (Стана Катич), твърдейки, че иска да учи и да я използва като основа за следващата си книга. Но техните характери се оказват несъвместими - Касъл с развихрената си фантазия често се сблъсква с по-консервативния и методичен стил на детектив Бекет, но новият живот, който е започнал надхвърля дори неговите очаквания.

CASTLE сезон 3 епизод 12

Касъл и Бекет разследват убийството на собственик на исторически магически магазин.

IMDB

TV.com

Релийз: Castle.2009.S03E12.HDTV.XviD-LOL

P.S. В паузата до следващия епизод (02.07) ще преведа липсващите на сайта епизоди от сезон 3. Това са от 10ти до 12ти включително, като ще ги карам по обратен ред. Надявам се отново на изкючително добрата редакция на 0ld SCho0l!

Ето и субтитрите за 12ти епизод:Вижте прикачените файлове
inrage
Castle / Касъл

Сюжет:

CASTLE сезон 3 епизод 14

Касъл и Бекет разследват убийството на победител от лотарията.

IMDB

TV.com

Релийз: Castle.2009.S03E14.HDTV.XviD-LOL

inrage
Ето и субтитрите за последния епизод: Вижте прикачените файлове
inrage
CASTLE сезон 3 епизод 15

Касъл и Бекет разследват убийство, в което главен заподозрян е стар приятел на Касъл.

IMDB

TV.com

Релийз: Castle.2009.S03E15.HDTV.XviD-LOL

ПРОГРЕС НА СУБТИТРИТЕ - НЕ СЕ ПРЕДВИЖДА
inrage
Днес щях да качвам субтитрите за епизод 15, но видях, че някой много е държал да качи чужди субтитри на сайта, за да има. Субтитри, които колкото и да е неколегиално, ще определя като неточен превод с отвратителна пунктуация и тайминг. От друга страна явно всички се радват, че преводът излиза бързо и не се интересуват от горното. Затова не виждам причина да продължавам. Сериалът е много добър и според мен заслужава малко повече, но... Ами това е от мен.
0ld SCho0l
Жалко... sad.gif Но щом си решил.
rexxxxx
Цитат(inrage @ 17 Feb 2011, 11:02 AM) *
От друга страна явно всички се радват, че преводът излиза бързо и не се интересуват от горното.

как разбра, че някой се радва на тези преводи ?
slon4ik
Цитат(inrage @ 17 Feb 2011, 11:02 AM) *
Днес щях да качвам субтитрите за епизод 15, но видях, че някой много е държал да качи чужди субтитри на сайта, за да има. Субтитри, които колкото и да е неколегиално, ще определя като неточен превод с отвратителна пунктуация и тайминг. От друга страна явно всички се радват, че преводът излиза бързо и не се интересуват от горното. Затова не виждам причина да продължавам. Сериалът е много добър и според мен заслужава малко повече, но... Ами това е от мен.

Не знам кои са тези "всички", но лично аз ако сваля субтитрите и започна да гледам даден филм и се окаже, че са неграмотни и лишени от смисъл, просто затварям гома и продължавам да чакам за наистина добри субтитри. А решението и трудът са си твои, така че ние оставаме с чакането си.
stacey
Здравейте,
Наистина е много хубаво, че някой се занимава с превода на този як сериал,но може ли да попитам защо прескочихте епизод 10 и 11?На всички останали има превод.На мен букви не ми трчбват по принцип но ги записвам серийте за майка ми.Тя не знае английски.Моля, ако има кой да преведе и тези два епизода smile.gif
rexxxxx
Гледам, днес се появиха субтитри за епизод 20 от 3-ти сезон, обаче за 19-ти няма. Някой да знае дали има и къде ?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.