Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как мога да премахна част от видео файл
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
stanimir2
Здравейте.
Ако някой знае възможност да се премахне част от видео файл, нека сподели как се прави това тук.
Случаят е следният.
От доста време търсих един филм, но неуспешно.
Става въпрос за The Broken Chain.
По моя заявка го качиха в Синемагедон.
Но е ТВ рип, който в началото има нещо, като представяне на филма, след което започва самият филм.
Та въпросът ми е има ли възможност и как, ако има, да го премахна това нещо в началото, което не е повече от половин минута, но честно казано ме дразни.
Благодаря предварително.
vangogh1
здрасти.има една програма,която аз ползвам от няколко месеца и ми върш чудесна работа.казва се Boilsoft Video Splitter v5.16.повярвай ми,толкова е лесна за ползване,че няма нужда от обяснения след като аз се научих сам.изтеглих си я от замунда.ето линк към нея:http://zamunda.net/details.php?id=172232&hit=1.ако все пак не можеш да се справиш се обади,ще ти помогна с удоволствие.
BadJoker!
Или примерно с VirtualDub. Слагаш точка в момента, от който искаш да започне обработката, слагаш точка за край на обработката и задаваш Direct Video Copy и за аудиото и за видеото. Бутончетата за начало и за край са тези с двете черни стрелки.
Едит: Упс, забравих да напиша как се стартира процеса - с F7.
stanimir2
Благодаря много и на двама ви.
Ще ги пробвам тези програми, да видим какво ще стане.
uporit
всяка една програма, която в името си има Splitter може да премахва част от видео файла, която предварително ще маркираш. Не се наемам да назова точния блой на програмите, които правят това, но са няколко десетки.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.